Peki bu 10dakika ilerde artırıyormu 1hafta filan olurmu cok yersekTestlerimi yaptım oyuna hilesiz bile girseniz 10 dakika ban yiyebilirsiniz nedeni şu sen birini öldürdügünde ölen kişi seni rapor ederse 10 dakıka ban yersın sırf rapordan kaynaklı yani test ettim beni vuran hile değildi ben izledim adam beni vurdu arkadaşım kaldırana kadar raporadım röntgen duvar dan ismine baktım ilk harfi hemen 10 dakıka ban yedi yani oyun senden süphelenen varsa seni atıyorlar bu kadar hile sorunlu değil
Maalesef, sunduğunuz argümanın doğruluğu fazlaca tartışılır. Nedeni ise bellidir; eğer ki her oyuncuyu "spam" report yaparak banlanmasını sağlıyorsanız bu çok düşüncesiz, öne gelen bir durumdur. "10" dakikalık banın atılma sebebi istemci üzerinde yapılan değişiklikler üzerindedir. Örneğin: Bu hatayı mobil bir cihaz üzerinde almanız çok güçtür.(eğer ki hile kullanmıyorsanız) Bu yüzden sunulan bu argüman kolayca çürütülebilir. Şu anda "10" dakikalık banın atılma sebebi hilenin kullandığı algoritmanın deşifre olmasıdır, yani fixed yemesidir. Güncellenene kadar kullanılması sağlıklı değildir ve ard arda banlanırsanız IP adresiniz ya da cihazınız kara listeye alınır, böylelikle anormal bir davranışta direkt olarak gözetim altına alınırsınız.Testlerimi yaptım oyuna hilesiz bile girseniz 10 dakika ban yiyebilirsiniz nedeni şu sen birini öldürdügünde ölen kişi seni rapor ederse 10 dakıka ban yersın sırf rapordan kaynaklı yani test ettim beni vuran hile değildi ben izledim adam beni vurdu arkadaşım kaldırana kadar raporadım röntgen duvar dan ismine baktım ilk harfi hemen 10 dakıka ban yedi yani oyun senden süphelenen varsa seni atıyorlar bu kadar hile sorunlu değil
şimdi hilesiz girdim ve deniycem bilerek ölücem ve raporluyacam sonuçlarını atarımMaalesef, sunduğunuz argümanın doğruluğu fazlaca tartışılır. Nedeni ise bellidir; eğer ki her oyuncuyu "spam" report yaparak banlanmasını sağlıyorsanız bu çok düşüncesiz, öne gelen bir durumdur. "10" dakikalık banın atılma sebebi istemci üzerinde yapılan değişiklikler üzerindedir. Örneğin: Bu hatayı mobil bir cihaz üzerinde almanız çok güçtür.(eğer ki hile kullanmıyorsanız) Bu yüzden sunulan bu argüman kolayca çürütülebilir. Şu anda "10" dakikalık banın atılma sebebi hilenin kullandığı algoritmanın deşifre olmasıdır, yani fixed yemesidir. Güncellenene kadar kullanılması sağlıklı değildir ve ard arda banlanırsanız IP adresiniz ya da cihazınız kara listeye alınır, böylelikle anormal bir davranışta direkt olarak gözetim altına alınırsınız.
Harici olarak, çok fazla report alan hesaplara karşı PUBGM'in yeni getirdiği bir politika bulunmaktadır; "Çok fazla anormal hareket yaptığın tespit edildi, bu yüzden 24 saat izlenim altında kalacaksın" örneği gibi.
knk oyun kafayı yemiş ya ben lobide dururken ban attı
Kesinlikle katılıyorum. Bahsettiğiniz olay aynı oyunun mobil cihaz oyuncularının başına gelmiyorsa çürütülebilir. Report sistemi emulator ve mobilde değişen bir sistem değil.Maalesef, sunduğunuz argümanın doğruluğu fazlaca tartışılır. Nedeni ise bellidir; eğer ki her oyuncuyu "spam" report yaparak banlanmasını sağlıyorsanız bu çok düşüncesiz, öne gelen bir durumdur. "10" dakikalık banın atılma sebebi istemci üzerinde yapılan değişiklikler üzerindedir. Örneğin: Bu hatayı mobil bir cihaz üzerinde almanız çok güçtür.(eğer ki hile kullanmıyorsanız) Bu yüzden sunulan bu argüman kolayca çürütülebilir. Şu anda "10" dakikalık banın atılma sebebi hilenin kullandığı algoritmanın deşifre olmasıdır, yani fixed yemesidir. Güncellenene kadar kullanılması sağlıklı değildir ve ard arda banlanırsanız IP adresiniz ya da cihazınız kara listeye alınır, böylelikle anormal bir davranışta direkt olarak gözetim altına alınırsınız.
Harici olarak, çok fazla report alan hesaplara karşı PUBGM'in yeni getirdiği bir politika bulunmaktadır; "Çok fazla anormal hareket yaptığın tespit edildi, bu yüzden 24 saat izlenim altında kalacaksın" örneği gibi.
bendede problem varTestlerimi yaptım oyuna hilesiz bile girseniz 10 dakika ban yiyebilirsiniz nedeni şu sen birini öldürdügünde ölen kişi seni rapor ederse 10 dakıka ban yersın sırf rapordan kaynaklı yani test ettim beni vuran hile değildi ben izledim adam beni vurdu arkadaşım kaldırana kadar raporadım röntgen duvar dan ismine baktım ilk harfi hemen 10 dakıka ban yedi yani oyun senden süphelenen varsa seni atıyorlar bu kadar hile sorunlu değil
bendede problem varTestlerimi yaptım oyuna hilesiz bile girseniz 10 dakika ban yiyebilirsiniz nedeni şu sen birini öldürdügünde ölen kişi seni rapor ederse 10 dakıka ban yersın sırf rapordan kaynaklı yani test ettim beni vuran hile değildi ben izledim adam beni vurdu arkadaşım kaldırana kadar raporadım röntgen duvar dan ismine baktım ilk harfi hemen 10 dakıka ban yedi yani oyun senden süphelenen varsa seni atıyorlar bu kadar hile sorunlu değil
İşe yarayacağını sanmıyorum ama, kullanan arkadaşlar deneyip bilgilerini paylaşırsa diğer arkadaşlara tecrübe olacaktır, iyi forumlar
Yahu kardeşim, adam sende de problem var mı diye sormamış. Adamın dediği şey bi'argüman.bendede problem var
bendede problem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?