Süper Üye
Aimbot ve Esp and antibanlı bir hile paylaşabilir misin rootsuz cihazlaraKaldırıyorum farklı modlar eklicem takipte kaliniz
Aimbot ve Esp and antibanlı bir hile paylaşabilir misin rootsuz cihazlaraKaldırıyorum farklı modlar eklicem takipte kaliniz
Atmadan önce denersen iyi olur, keyi yapıştırıyorum hiç bir şey olmuyor ayni şekilde.Emülatör hilesi var sitede bu yüzden olmaz hemde bilmiyorum emülatör için
Post automatically merged:
Yaramiyor login diyorum tik yok@rezilbiyasanti denemedigimi nereden çıkardın bişey kopyala yapıcan gelen menüde yapistirican menü arapça asıl sen denemeden yorum yapmışsın
have fun with it brothats what im looking for thanks
download it now@rezilbiyasanti yeni ekleme yaptım
D3S MOD APK
• Yerleri algıla
• Parti tespiti
• Araba algılama
• Bolttrack
• Aimbot Dokunuşu
• Flaş Hızı v1
• Flaş Hızı v2
• Sabit silah 100:
• Uzaklaştır
• HeadX
• İnsta Başlığı:
• hızlı sürün
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kanka eline saglik paylasjyorsun da sen bunlarin keyini kirip paylassan olmaz mi, butun paylastiklarin keyleri hemen bittigi icin bir ise yaramiyor@rezilbiyasanti yeni ekleme yaptım
D3S MOD APK
• Yerleri algıla
• Parti tespiti
• Araba algılama
• Bolttrack
• Aimbot Dokunuşu
• Flaş Hızı v1
• Flaş Hızı v2
• Sabit silah 100:
• Uzaklaştır
• HeadX
• İnsta Başlığı:
• hızlı sürün
probaly not.is that work in emulator bro ?!!![]()
Playstore' de bulunan Apk editor cacık çıktı (Safi reklam), Pro' suna baktım bulamadım.@_HanqoveR_55
Apk editör ile APK dosyasını açın
XHTML düzenleme deyin
OBB kodu olur "main.17105.com.tencent.ig.obb"
105 olanı 100 yapın ve kaydedin sonra çıkın APK editörün içine gelicek APK dosyası
Android/OBB dosyanızı 100 yapın ve APK yi kurun oyun 32bit olacaktır
Bu arada kırmızı ile yazma ceza alabilirsiniz
Playstore' de bulunan Apk editor cacık çıktı (Safi reklam), Pro' suna baktım bulamadım.
APKPure' den buldum indirdim onda da "XHTML düzenleme" seçeneği yoktu ve sürüm tarihi 2016'idi (Sanırım firması battı).
Apk editor benzeri bir program önerebilir misin rica etsem, gerçi sezonda neredeyse bitecek ama neyse.![]()
It is only for pubgm 64 bit mobile idk if gameloop has access to filesystemprobaly not.
U can test it but it will not work.
When you will use it do your settings in the lobby only, do not change anything in the game.D3S MOD APK