PUBGM 7 gün ses bani yedim nasil kaldiririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sLM arkadaslar dun gevsegın bırı benı yaktı .bende ana bacı sovdum.ona bellı bır zamana kadar coklu oyun yasagı geldı.+15 liyakatu dustu.DIKKAT.2CI BIR EMRE KADAR COKLU OYUN YASAGI.GUN YOK.ARTIK BOYLE.bende...ses banı yedım.ayın 19da acılacak.dıyer kısı belli bır zamana kadar coklu oyun yasagı almıstır dıyor.kımseyı yakmmayın patlatmayın.bırde yazıyla kufur etmeyın.sorunuma gelelım.ses banını ben nasıl kaldırırım.lobıde sorun yok.baska hesap gırıyorum sorun yok.dun gunceleme yaptım.kople sıldım yukledım.yıne olmadı.spof kulandım yıne olmadı.bır fıkrı olan varmı.?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ayın 19 unu beklicen maalesef

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ses banı hesaba atılan birşey pubg bulut olarak veriler saklandığı için sizin elinizden herhangibi birşey gelmez eğer haksız yere atıldıysa itiraz edebilirsiniz ama gerçekten küfür ettiyseniz yapıcak birşey yok geçmiş olsun banın kalkmasını beklemelisiniz

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
7 gün beklemekten başka çaren yok dostum

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ses banı hesaba atılan birşey pubg bulut olarak veriler saklandığı için sizin elinizden herhangibi birşey gelmez eğer haksız yere atıldıysa itiraz edebilirsiniz ama gerçekten küfür ettiyseniz yapıcak birşey yok geçmiş olsun banın kalkmasını beklemelisiniz
5 gun kaldı.ama cok zor mıc olmadan oyun oynanmıyor.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
5 gun kaldı.ama cok zor mıc olmadan oyun oynanmıyor.
elinizden gelebilcek hiçbirşey yok tek çözümünüz beklemek olur veriler bulut olarak saklanıyor hiçbirşey yapamazsınız öyle olmasa zaten uc gibi hileler yapılabilirdi ama maalesef tek çözümünüz beklemek

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
kaldıramazsın iyi akşamlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
zamanla kalkarda böyle bi kısıtlama olduğunu bilmiyodum cidden

Üye
3 HİZMET YILI
yeni guncelleme ne zaman gelir bilgisi olan varmi ?

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ses banı nedir? Arkadaşlarinla konuşamıyormusun?? biz ve bizim ekip zaten pubg nin sesini kullanmıyoruz Discord üzerinden konuşuyoruz.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Chat banını küfürden dolayı yediğin ve cidden küfrettiğin için kaldırmazlar. Çünkü sonuç olarak küfretmekte yasak ve etmişsin. Ayrıca sesli harflerimizi neden kullanmıyorsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...