PUBGM aimbotlu bedava hile önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Selam. Emülatör için forumdaki EzPUBGM hilesi kullanmak çok risk barındırdığından Dword kullanıyorum fakat bu hilede aimbot yok. Free bir aimbotlu hile önerir misiniz? Teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ezpubg sağolsun bütün hesaplarımızı banlattırdı kanka uzun zamandır arıyorum bende ücretlilere yoğunlaşmanı tavsiye ederim bulursan uplatırsın benide

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Aimbot'a ihtiyacınız için bypass kullanılarak AndroidEmulatorEx emulatörü çalıştırıp EzPUBGM hilesi açabilirsiniz. Böyle 10 yıl ban yemeden oynayabilirsiniz. Bypass'sız orjinal AndroidEmulatorEn.exe emulatörü çalıştırdığınızda Emulator'un kendi tenprotect anticheat nedeniyle EzPUBGM açmayı çalışırsanız, 10 yıl ban maruz kalabilirsiniz.
Bypass'sız kullanmak isterseniz, DWORD hilesi kullanmalısınız.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
free hile yerine free bypasslar var onlara bakabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ücretli araman dostum, bendede bir kaç hesap gitti. En güzeli hilesiz ancak rakipler buna izin vermiyor :)

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kesinlikle Memorydeki Pubgm hilesini öneririm başkada güvenme pek

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaşlar, ezpubgm kullanmak için lobide enter yapmayın. oyuna girsin. uçaktayken enter yapın. uçaktan atlayınca da ayarları yapın. lobide ban atar yoksa. oyun başladıktan sonra ayarları yapıp save config deyin. aimbot için FOV 52 , hassasiyet ise 2 olsun. aimbotu da istedğiniz tuşa atın. esp ayarı da yapınca save config deyin. sakın lobideyken ayarlama yapmayın. kaç tane maç attım ban yok. bi de belli ede ede oynuyorum. ağaçların arasından sağ tık aimbotla avm atıyorum. bir şey olmuyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
arkadaşlar, ezpubgm kullanmak için lobide enter yapmayın. oyuna girsin. uçaktayken enter yapın. uçaktan atlayınca da ayarları yapın. lobide ban atar yoksa. oyun başladıktan sonra ayarları yapıp save config deyin. aimbot için FOV 52 , hassasiyet ise 2 olsun. aimbotu da istedğiniz tuşa atın. esp ayarı da yapınca save config deyin. sakın lobideyken ayarlama yapmayın. kaç tane maç attım ban yok. bi de belli ede ede oynuyorum. ağaçların arasından sağ tık aimbotla avm atıyorum. bir şey olmuyo
dostum bende kullanıyorum hatta 10 13 maç atıyorum fakat ertesi gün girince ban atıyor lobide direkt ama dediğin gibi maç içinde açmayı denicem

Aimbot'a ihtiyacınız için bypass kullanılarak AndroidEmulatorEx emulatörü çalıştırıp EzPUBGM hilesi açabilirsiniz. Böyle 10 yıl ban yemeden oynayabilirsiniz. Bypass'sız orjinal AndroidEmulatorEn.exe emulatörü çalıştırdığınızda Emulator'un kendi tenprotect anticheat nedeniyle EzPUBGM açmayı çalışırsanız, 10 yıl ban maruz kalabilirsiniz.
Bypass'sız kullanmak isterseniz, DWORD hilesi kullanmalısınız.
önerebiliceğin bi bypass satan veya ücretsiz şekilde vercek birisi varmı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ezpubgm gitmeseydi ben ezpubgm ile as a kadar çıkmıştım

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aimbotlu hileler özlendi yaa şimdiki bedava hileler hep sade esp veriyor artık aimbot veren yok

arkadaşlar, ezpubgm kullanmak için lobide enter yapmayın. oyuna girsin. uçaktayken enter yapın. uçaktan atlayınca da ayarları yapın. lobide ban atar yoksa. oyun başladıktan sonra ayarları yapıp save config deyin. aimbot için FOV 52 , hassasiyet ise 2 olsun. aimbotu da istedğiniz tuşa atın. esp ayarı da yapınca save config deyin. sakın lobideyken ayarlama yapmayın. kaç tane maç attım ban yok. bi de belli ede ede oynuyorum. ağaçların arasından sağ tık aimbotla avm atıyorum. bir şey olmuyor
bunu dediğini deniycem ben bi bakalım oluyormu

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
oyun içerisinde aktif etmek iyi taktik olabilir deneyiniz öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...