pubgm ban ile alakalı soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg mobile de dword hile kullanarak oynuyorum henüz ban yemedim olası ban yeme ihtimalim olsa yani anakart numarası alıp ban atsa anakart değiştirmeden sorunu çözebilirmiyim çünkü hile ile oynamayı daha çok seviyorum.
Edit : Bazı arkadaşlar anlamamış olabilir illa anakart banı gerçekleşecek diyelim o zaman anakartı değiştirmeden yapabileceğim birşey varmı ben bunu soruyorum

Son düzenleme:
Kendine Yaslanan Dik Yürür
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
anakartı değiştirmeden çözebileceğin olası yollar var diye biliyorum ama kesin çözüm sunmuyor.
Ancak Dword hacki cok belli etmessen ( 500mtde radarda adam görüp yardırmak gibi ) ban yiyeceğini sanmıyorum .

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
belli etmeden kullan ban yemezsin
anakartı değiştirmeden çözebileceğin olası yollar var diye biliyorum ama kesin çözüm sunmuyor.
Ancak Dword hacki cok belli etmessen ( 500mtde radarda adam görüp yardırmak gibi ) ban yiyeceğini sanmıyorum .
arkadaşlar yazılarınız için teşekkür ederim ama diyelim %1 ihtimal olsa bile anakart banı yedim diyelim ya o zaman ne yapabilirim ben bunu soruyorum

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ana kart banını da ilk defa duyuyorum o nedir lo? HWID diyorsan HWID Spoofer var ama paralı.
yani mesela pubg tencent emulatörde hile açtım sistem de anakart numaramı alıyor ve fake hesap açsam bile çözüm olmuyor o fake hesapta hile kullanmasan bile ban yiyorsun

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Normal ban yediysen kaldıramazsın fakat Hwid ban yediyse sistem parçalarını değiştirerek hwid banı kaldırabilirsin ;)

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
player unknown pc versiyonu hack varmı arkadaşlar lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz 80 tl para verdim admlar cok prof

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
O HWID olmasın? Değişmişse sistem bilmiyorum eğer ki öyle ban sistemi varsa ana kart değiştirmeden olmaz.
evet buda HWID kategorisine giriyor yani son çözüm anakartı değiştirmek bu kulağa pek hoş gelmiyor :D
Post automatically merged:

Normal ban yediysen kaldıramazsın fakat Hwid ban yediyse sistem parçalarını değiştirerek hwid banı kaldırabilirsin ;)
normal ban nasıl oluyor??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...