belli etmeden kullan ban yemezsin
arkadaşlar yazılarınız için teşekkür ederim ama diyelim %1 ihtimal olsa bile anakart banı yedim diyelim ya o zaman ne yapabilirim ben bunu soruyorumanakartı değiştirmeden çözebileceğin olası yollar var diye biliyorum ama kesin çözüm sunmuyor.
Ancak Dword hacki cok belli etmessen ( 500mtde radarda adam görüp yardırmak gibi ) ban yiyeceğini sanmıyorum .
yani mesela pubg tencent emulatörde hile açtım sistem de anakart numaramı alıyor ve fake hesap açsam bile çözüm olmuyor o fake hesapta hile kullanmasan bile ban yiyorsunAna kart banını da ilk defa duyuyorum o nedir lo? HWID diyorsan HWID Spoofer var ama paralı.
yani mesela pubg tencent emulatörde hile açtım sistem de anakart numaramı alıyor ve fake hesap açsam bile çözüm olmuyor o fake hesapta hile kullanmasan bile ban yiyorsun
evet buda HWID kategorisine giriyor yani son çözüm anakartı değiştirmek bu kulağa pek hoş gelmiyorO HWID olmasın? Değişmişse sistem bilmiyorum eğer ki öyle ban sistemi varsa ana kart değiştirmeden olmaz.
normal ban nasıl oluyor??Normal ban yediysen kaldıramazsın fakat Hwid ban yediyse sistem parçalarını değiştirerek hwid banı kaldırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?