Seçkin Üye
3 ay hesap banı atıyor kardeşim. mac dediğin şey de bir ip çeşidi.pubg mobile ip ban kullanmaz ki
Post automatically merged:
pubg mobile bilgisayar banı kullanmıyor mac ban atıyor sadece
3 ay hesap banı atıyor kardeşim. mac dediğin şey de bir ip çeşidi.pubg mobile ip ban kullanmaz ki
Post automatically merged:
pubg mobile bilgisayar banı kullanmıyor mac ban atıyor sadece
kankam br ticket at istersen geri dönüş yapılıyor diye biliyorumPubg Mobile ban yedim 3 ay ban'ı iptal edebilirmiyiz acaba bilgisi olan varsa yazabilir mi .
Aynı durum sezon 7,8 cıvarında Nirvana’da olan by-pass ile kalkıyordu fakat 3 ay olan banlar kalkıyordu.10 yıl ban kaldırma taktiğini biliyor musun? Durmadan supportta yazıyorsun mail atıyorsun vs vs ama bu ban hile ise açılmıyor config banıysa açılıyor bilgin olsun neyden ban yediğini bilsem yardımcı olmaya çalışırım
Dediğin gibi olabilir ya normalde ticketlarla baya bi talep oluşturup takip etmen gerekiyor ama o şartlarda bile açılmıyor diye biliyorum benYetkililer bile kaldıramıyor lafı bana yalan geliyor nedense. Gözümüzün önünde ban yiyen Araplar tekrardan oyuna devam edebiliyorlar? Ya para basıyorlar yada sağlam bir supportları var. Zaten oyun Araplar üzerine kurulu ve parayı al skini kıyafeti.
pubg mobile hwıd ban kullanmıyor ki banlanınca yeni bir hesap açabiliyorsun eğer hwıd ban atsaydı yeni bir hesap oluşturamazdık oluştursak bile anında banı yerdikhwid ban olmadığı düşünerek hayır kaldırılamaz diyorum