Onaylı Üye
kanka yaptım ama yinede attı banı
bende hem c de hemde d diskinde toplamda 2 tane Temp klasörü var aslında oyunu ilk kurduğumda sadece c diskinde oluşmuştu ama sonradan d diskindede Temp klasörü oluştu kendiliğindenşöyleki d klasöru varsa butu ntemp dekı android emulatorlerde değiştirmenız lazım rapor yersenız 10 dakıka atar zaten
Bu tür konular onaylanmadan önce bizzat kontrolümüzden geçiyor. Bu tür eylemlere forum içersinde izin vermiyoruz o yüzden problem yaşamazsınız.güvenesim gelmedi deneyen varsa keyloger fln varmı
ben dün format attım bu program bende çalışıyordu şımdı yıne 10 dakıka yıyorum fixBu tür konular onaylanmadan önce bizzat kontrolümüzden geçiyor. Bu tür eylemlere forum içersinde izin vermiyoruz o yüzden problem yaşamazsınız.
bende 10 dk yiyiorum çok belli etmeben dün format attım bu program bende çalışıyordu şımdı yıne 10 dakıka yıyorum fix
hocam geliştiricilerle konuşsanız da bu oyun için bir güzel bypass geliştirseler bypass olsa daha uzun ömürlü olur herşeyBu tür konular onaylanmadan önce bizzat kontrolümüzden geçiyor. Bu tür eylemlere forum içersinde izin vermiyoruz o yüzden problem yaşamazsınız.
tam olarak atmıcak diyemeyiz lakin girdiğinizde oyuna direkt ban yemessiniz ip den dolayıbunu yapınca ban atmayacakmı