Üye
hocam hileyi açıyorum doğrulama yaparken hile durduruluyor tüm güvenlikler kapalı sorun çözümü nedir?
Alakası yok kardeşim bı deneyim bakalım düşük lvl diyemi reportlaniyorum ban yiyorum diye yattim kil bile almadım gene aynisaçma şeyler paylaşmayın işe yaramıyordenemeyin zaten şahsen attığınız linke fazla güvenemedim bandan kaçamazsınız zaten legit oynamaya çalısın ses kasın? legit oynamak aimbot açmayınca legit oynuyorsunuz anlamına gelmiyor 10dk ban atıyor ise report yediğinizde atıyor pubg 10dk ban legit oynarsanız report yediğinizde bile yemezsiniz ban
İşlemleri harfiyen yapın özellikle pubgm açarken uyarı gelmesi lazım iptale basıcaksınız gelmıyorsa sakın hile açamyın 10 dakıka ban yersınızDosyayı
C:\Program Files\TxGameAssistant\ui
İçindeki ile değiştirin orjinalini yedeğini alın lütfen Değiştirilen EmulatorEx'e sağ tık masa üstü kısayol oluştur.Oluşturdukdan sonra masaüstündeki kısayola sağ tık özellikler hedef yerinin en sonuna tırnakdan sonra boşluk -vm 100 yaz kaydet oyunu her defasında kısayoldan aç
"C:\Program Files\TxGameAssistant\ui\AndroidEmulatorEx.exe" -vm 100
Sonra gameelop u açın ayarlara gidin
Model AYARLARI
Özelleştirmeye alın
Telefon ismi Model numarası
asus ASUS_Z01QD
Kaydedin ve oyunu gameloop kalapı olucak şekilde masa üstüne atılan emulatorex den başlatın oyuna başlarden iptale basıcaksınız fotolar aşşagıda
Virüs Total:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dene şimdibunu yapınca ban atmayacakmı
ben yemiyorum zaten denenmesi için ana hesabınızla girmeyin şuan yan açrda deneyinşuan ban yiyozmu onu yapınca
bizler yerken sen nasıl yemiyorsun bu zoruma gidiyor inşllah ban yersin :d şka maka nasıl yemiyon yaben yemiyorum zaten denenmesi için ana hesabınızla girmeyin şuan yan açrda deneyin
zoruna gitmesin araştırısan 1 aya bulursun anlatılanı yap orjinelini yedek al amabizler yerken sen nasıl yemiyorsun bu zoruma gidiyor inşllah ban yersin :d şka maka nasıl yemiyon ya
video çekmeyi düşündüm ancak işten geliyorum sesli çekemem modaratörler ulaşırsa öyle yapabilirz ancakkısa bir video paylaşırsan arkadaşlar için daha yararlı olur neyi nasıl yapacaklar falan ve 1 maç gameplay videosu gibi birşeyler koyarsan daha yardımcı olursun insanların kafasında bir soru işareti kalmaz
onca insan yiyorken bu insan yemiyor demsi hiçte gerçekci gelmyior kankavideo çekmeyi düşündüm ancak işten geliyorum sesli çekemem modaratörler ulaşırsa öyle yapabilirz ancak