çalışmıyorban yediriyor mu ?
çalışıyormu ban durumu nedir?Dosyayı
C:\Program Files\TxGameAssistant\ui
İçindeki ile değiştirin orjinalini yedeğini alın lütfen Değiştirilen EmulatorEx'e sağ tık masa üstü kısayol oluştur.Oluşturdukdan sonra masaüstündeki kısayola sağ tık özellikler hedef yerinin en sonuna tırnakdan sonra boşluk -vm 100 yaz kaydet oyunu her defasında kısayoldan aç
"C:\Program Files\TxGameAssistant\ui\AndroidEmulatorEx.exe" -vm 100
Sonra gameelop u açın ayarlara gidin
Model AYARLARI
Özelleştirmeye alın
Telefon ismi Model numarası
asus ASUS_Z01QD
Kaydedin ve oyunu gameloop kalapı olucak şekilde masa üstüne atılan emulatorex den başlatın oyuna başlarden iptale basıcaksınız fotolar aşşagıda
Virüs Total:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kral çalışmıyor boşuna deneme.brutal özellikler için geçerli'mi sdk based'mi ? yoksa sadece ezpubgm safe version için mi geçerli hocam.
test ettiniz'mi hocam ezpubgm safe verison'un yanına gider gibi duruyor denemekte fayda varKral çalışmıyor boşuna deneme.
Evet bizzat kendim denedim 2 - 3 kez fakat çalışmadı ya ben çalıştıramadım yada çalışmıyor ama isterseniz bi deneyin sizde. + olarak şunu söylemek isterim ezpubgm safe version ile rage oynuyorum + 9 kda civarı banlanmıyorum sizde device ban olabılır mı ban yıyorsanız?test ettiniz'mi hocam ezpubgm safe verison'un yanına gider gibi duruyor denemekte fayda var
hayır ban yemiyorum ayriyetten spoofluyorum sistemi oynamadan önce sorun yok gibi fakat rage oynamıyor only esp oynuyorumEvet bizzat kendim denedim 2 - 3 kez fakat çalışmadı ya ben çalıştıramadım yada çalışmıyor ama isterseniz bi deneyin sizde. + olarak şunu söylemek isterim ezpubgm safe version ile rage oynuyorum + 9 kda civarı banlanmıyorum sizde device ban olabılır mı ban yıyorsanız?
10 dk atmamasi icin mi buDosyayı
C:\Program Files\TxGameAssistant\ui
İçindeki ile değiştirin orjinalini yedeğini alın lütfen Değiştirilen EmulatorEx'e sağ tık masa üstü kısayol oluştur.Oluşturdukdan sonra masaüstündeki kısayola sağ tık özellikler hedef yerinin en sonuna tırnakdan sonra boşluk -vm 100 yaz kaydet oyunu her defasında kısayoldan aç
"C:\Program Files\TxGameAssistant\ui\AndroidEmulatorEx.exe" -vm 100
Sonra gameelop u açın ayarlara gidin
Model AYARLARI
Özelleştirmeye alın
Telefon ismi Model numarası
asus ASUS_Z01QD
Kaydedin ve oyunu gameloop kalapı olucak şekilde masa üstüne atılan emulatorex den başlatın oyuna başlarden iptale basıcaksınız fotolar aşşagıda
Virüs Total:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap