Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
NYMPHET
Şuan İçin Bypass Yapan Yok Dimi Cerberus Da Ban Atıyor Cückü Eryada Geç

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben suan sorunsuz kullanıyorum ama

5.0 sürümü çalışıyor ama geliştirici tarafından destek kesildi. Yeni sürüm gelmeyecek. :brainfree:
Post automatically merged:

NYMPHET
Şuan İçin Bypass Yapan Yok Dimi Cerberus Da Ban Atıyor Cückü Eryada Geç

Ne yazık ki Ciceron, Cerberus 1.4.5 sürümünü yayınladıktan sonra bir daha sesi soluğu çıkmadı. Daha sonra BENNKSTUDIO BypassME çalışmasının durdurulduğunu söyledi. Görünüşe göre bypass işi tarih olacak. Elimizde olanları kullanmaktan başka çare kalmadı. :mum:

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
5.0 sürümü çalışıyor ama geliştirici tarafından destek kesildi. Yeni sürüm gelmeyecek. :brainfree:

Ne yazık ki Ciceron, Cerberus 1.4.5 sürümünü yayınladıktan sonra bir daha sesi soluğu çıkmadı. Daha sonra BENNKSTUDIO BypassME çalışmasının durdurulduğunu söyledi. Görünüşe göre bypass işi tarih olacak. Elimizde olanları kullanmaktan başka çare kalmadı. :mum:
ya da oyunu pc den değil mobilden oynamaktan... yada yada oyunu temelli bırakıp başka oyunlara yönelmekten :D

Üye
7 HİZMET YILI
Reis ben bypassMe 5.1 kullanıyom maça giriyom az oynadıktan sonra pubgdan motora geri atıyor bunun çözümü varmı yardımcı olur musun

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
BypassMe 5.0 kullanıyordum. Kaldırıp tekrar bypass yapmaya çalıştığım da yapamadım(Keşke yapmasaydım). Ancak öncesinde bugün yaklaşık 10 oyun update uyarısı geldikten sonra BypassMe kullanarak oynadım. Yani bypassı halen çalışıyor yalnızca yeni kuruluma ve tekrar bypass yapmaya izin vermiyor. Eğer şuan ki bypass yapılmış datayı alabilirsek Run pubgm tıklayarak halen aktif olarak kullanabiliriz. Bypass yapılmış bir arkadaş GameLoop klasörünü paylaşabilir ise halen kullanılabilir.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
in description bypassme said
"Blocking file generated by PUBG to avoid banned"
what is the meaning of this sentence ?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ben şuan bypassme 7.0 kullanıyorum gayette normal aimbot açık oynuyom şuana kadar bi sıkıntı yapmadı ban yemedim bypassme 5.1 ide kullandım sıkıntı cıkarttı 7.0 en ideali
byapassta sorun yok gençler yapamayan bypassme ye internet bağlantısını kesip denesin bypassme uptade hatası vermez böylelikle kullanabilirsiniz twiter sorun çıkarttıgı için google playden yükleme yaptım twiterı kurdum

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
güncellemsı gelmıs dıscord vermıs ama gırılmıyor neden acaba ?

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Merhabalar BypassMe Kullanıyorum. Zamanlayıcısını 0.1 sec yapıyorum ancak bir sure sonra fps duşüşüne sebep oluyor. Daha önce direk 5.0 versionunu kullanırken boyle bir fps düşüşü olmuyordu. Şuan sizin verdiğiniz 6.0 kullanıyorum fps düşüşü var. Bypass'ı cok etkili şekilde çalışıyor. 10 dk dahi almıyorsunuz. Bu yüzden ısrarla kullanmaya çalışıyorum. Isterseniz kanıtta gösterebilirim bütün oyunu içeren.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Merhabalar BypassMe Kullanıyorum. Zamanlayıcısını 0.1 sec yapıyorum ancak bir sure sonra fps duşüşüne sebep oluyor. Daha önce direk 5.0 versionunu kullanırken boyle bir fps düşüşü olmuyordu. Şuan sizin verdiğiniz 6.0 kullanıyorum fps düşüşü var. Bypass'ı cok etkili şekilde çalışıyor. 10 dk dahi almıyorsunuz. Bu yüzden ısrarla kullanmaya çalışıyorum. Isterseniz kanıtta gösterebilirim bütün oyunu içeren.
6.0 nerde verildi linkini atabilirmisin

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Zamanlayıcıyı artırarak bu sorunu çözebilirsin. Ama bypass güvenirliği azalır. Ayrıca 6.0 sürümü eski bir sürüm olduğundan kullanmanızı önermiyorum.
6.0 nerde verildi linkini atabilirmisin

Daha öncede belirttiğim gibi maalesef güncelleme gelmeyecek. Daha önce ki paylaştığım sürümler elinizde mevcutsa ve kullanabiliyorsanız siz bilirsiniz. En son paylaşılan sürüm 5.0'dır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bypassme guncelleme mı geldi
run pubg basamıyoruz güncelle butonu cıkıyor suan kullanan var mı
5.0 ve 7.0 denedim ikiside guncelleme diyor suan kullanan var mı bypasme

Bir Escobar Değildik Ama Bizde Sevdiklerimiz İçin
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bypassme guncelleme mı geldi
run pubg basamıyoruz güncelle butonu cıkıyor suan kullanan var mı

5.0 ve 7.0 denedim ikiside guncelleme diyor suan kullanan var mı bypasme
aynen oyle

Bir Escobar Değildik Ama Bizde Sevdiklerimiz İçin
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Cerberus 1.4.4 kullanıyorum ban yemedım 2 gundur her oyun +15 leş hatta ban yıyecekmı dıye aım açtım yok ban yemedım ama ben unknow cheats sıtesınden antıban ındırdım cıceron kodlamış galıba
link atarmısın dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...