ben suan sorunsuz kullanıyorum ama
NYMPHET
Şuan İçin Bypass Yapan Yok Dimi Cerberus Da Ban Atıyor Cückü Eryada Geç
ya da oyunu pc den değil mobilden oynamaktan... yada yada oyunu temelli bırakıp başka oyunlara yönelmekten5.0 sürümü çalışıyor ama geliştirici tarafından destek kesildi. Yeni sürüm gelmeyecek.
Post automatically merged:
Ne yazık ki Ciceron, Cerberus 1.4.5 sürümünü yayınladıktan sonra bir daha sesi soluğu çıkmadı. Daha sonra BENNKSTUDIO BypassME çalışmasının durdurulduğunu söyledi. Görünüşe göre bypass işi tarih olacak. Elimizde olanları kullanmaktan başka çare kalmadı.![]()
Guest Hesanı Ban Yerse YesinZevk İçin Oynuyorum Ben Full Hesap Felan Yok.
6.0 nerde verildi linkini atabilirmisinMerhabalar BypassMe Kullanıyorum. Zamanlayıcısını 0.1 sec yapıyorum ancak bir sure sonra fps duşüşüne sebep oluyor. Daha önce direk 5.0 versionunu kullanırken boyle bir fps düşüşü olmuyordu. Şuan sizin verdiğiniz 6.0 kullanıyorum fps düşüşü var. Bypass'ı cok etkili şekilde çalışıyor. 10 dk dahi almıyorsunuz. Bu yüzden ısrarla kullanmaya çalışıyorum. Isterseniz kanıtta gösterebilirim bütün oyunu içeren.
Merhabalar BypassMe Kullanıyorum. Zamanlayıcısını 0.1 sec yapıyorum ancak bir sure sonra fps duşüşüne sebep oluyor. Daha önce direk 5.0 versionunu kullanırken boyle bir fps düşüşü olmuyordu. Şuan sizin verdiğiniz 6.0 kullanıyorum fps düşüşü var. Bypass'ı cok etkili şekilde çalışıyor. 10 dk dahi almıyorsunuz. Bu yüzden ısrarla kullanmaya çalışıyorum. Isterseniz kanıtta gösterebilirim bütün oyunu içeren.
6.0 nerde verildi linkini atabilirmisin
ben suan sorunsuz kullanıyorum ama
Kanka yeni yazmadım onu fixlendi bypasssoylede bızde kullanalım dımı dımı
aynen oylebypassme guncelleme mı geldi
run pubg basamıyoruz güncelle butonu cıkıyor suan kullanan var mı
Post automatically merged:
5.0 ve 7.0 denedim ikiside guncelleme diyor suan kullanan var mı bypasme
Cerberus 1.4.4 kullanıyorum ban yemedım 2 gundur her oyun +15 leş hatta ban yıyecekmı dıye aım açtım yok ban yemedım ama ben unknow cheats sıtesınden antıban ındırdım cıceron kodlamış galıbaaynen oyle
anti banın linkini atabilirmisin özelden veya soylermisin hangi postunda oldugunuCerberus 1.4.4 kullanıyorum ban yemedım 2 gundur her oyun +15 leş hatta ban yıyecekmı dıye aım açtım yok ban yemedım ama ben unknow cheats sıtesınden antıban ındırdım cıceron kodlamış galıba
link atarmısın dostumCerberus 1.4.4 kullanıyorum ban yemedım 2 gundur her oyun +15 leş hatta ban yıyecekmı dıye aım açtım yok ban yemedım ama ben unknow cheats sıtesınden antıban ındırdım cıceron kodlamış galıba