Özelden Link Atasana@badboy16 ben yabancı birinin yaptıgı cerberusu yaptım1.4.5 bunun harici 4 purogram daha kurdu dün 5 dkk demeden ban atıyodu kısa süreli bunları yapınca 1 oyuna girdim ve aldım oyunu atma felan olmadı
az önce 7.0 da 10 yıl yedimarkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle güncelleme yapın 6.0 da ban riski cok yüksek hatta kesin yersiniz ben yedim ordan biliyorumama 7.0 da sıkıntı yok şimdilik
Ancak bendekı ''TxGameDownload/MobileGamePCShared'' dosyası ''C:\Temp'' in içinde
- Aşağıdaki linkten indirdiğiniz 2 adet APK uzantılı dosyayı kopyalayın.
- Win+R tuş kombinasyonuyla Çalıştır penceresini açın ve %TEMP% yazıp Tamam tuşuna tıklayın.
- Açılan TEMP klasöründe TxGameDownload/MobileGamePCShared dizinine yapıştırın.
az önce 7.0 da 10 yıl yedimemülatörü komple silip tekrar yükledim artık bypass devri kapandı benim için zira yeni hesap açmaktan başım döndü
cerberustan ban yemıştim 1 saat önceFark etmez eğer ''TxGameDownload/MobileGamePCShared'' dizinine APK'ları kopyalarsan Gameloop emülatör içinden erişebilirsin.
Post automatically merged:
Hayret doğrusu nasıl bir oynayış biçimin var biraz anlatır mısın? Ban yemek istemeyen herkese yardımcı olsun. Şuan bende sorun yok çünkü merak ettim.
cerberustan ban yemıştim 1 saat önceben de madem banlanıcam hakkını vereyim dedım 3 oyun 20 şer kill sonra oyun dedi ki sen git bi 10 yıl dınlen şampiyon
repotlamıslardır moruk ben magıc bullet de kullanıyorum ondan yedim sanırım şimdi 7 yi deniyorum bakalım neler olacakaz önce 7.0 da 10 yıl yedimemülatörü komple silip tekrar yükledim artık bypass devri kapandı benim için zira yeni hesap açmaktan başım döndü
Ben dun gece 10 dakikalık ban yedim. tamamen rütbeye göre atıyor elmas 1 olana kadar sıkıntı olmadı ondan sonra kara listeye alıyorlar ban yiyorsun 10 dakikalıkban yıyen oldumu şuana kadar ?
geçmiş olsun hacım, aramıza hoş geldincok abartmadan aımbotsuz oynuyodum ve lobide ban attı hemde 1 gun bypass devrı bıttı benım ıcınde
kanka 10 dk mıs banım ben 1 gun sanıyodum tarihler birbirini tutmuyomus peki ya surekli 10 dk mı ban yiyoz yoksa 1 hafta 10 yıl falan oluyomu sonradangeçmiş olsun hacım, aramıza hoş geldin
valla hocam ben şimdiye dek 2 kez 10 dk dan sonra 10 yıl yedim hepkanka 10 dk mıs banım ben 1 gun sanıyodum tarihler birbirini tutmuyomus peki ya surekli 10 dk mı ban yiyoz yoksa 1 hafta 10 yıl falan oluyomu sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?