Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
  1. Aşağıdaki linkten indirdiğiniz 2 adet APK uzantılı dosyayı kopyalayın.
  2. Win+R tuş kombinasyonuyla Çalıştır penceresini açın ve %TEMP% yazıp Tamam tuşuna tıklayın.
  3. Açılan TEMP klasöründe TxGameDownload/MobileGamePCShared dizinine yapıştırın.
Ancak bendekı ''TxGameDownload/MobileGamePCShared'' dosyası ''C:\Temp'' in içinde

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
  2. Win+R tuş kombinasyonuyla Çalıştır penceresini açın ve %TEMP% yazıp Tamam tuşuna tıklayın.
  3. Açılan TEMP klasöründe TxGameDownload/MobileGamePCShared dizinine yapıştırın.
Ancak bendekı ''TxGameDownload/MobileGamePCShared'' dosyası ''C:\Temp'' in içinde

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle güncelleme yapın 6.0 da ban riski cok yüksek hatta kesin yersiniz ben yedim ordan biliyorum :D ama 7.0 da sıkıntı yok şimdilik

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle güncelleme yapın 6.0 da ban riski cok yüksek hatta kesin yersiniz ben yedim ordan biliyorum :D ama 7.0 da sıkıntı yok şimdilik
az önce 7.0 da 10 yıl yedim :) emülatörü komple silip tekrar yükledim :) artık bypass devri kapandı benim için zira yeni hesap açmaktan başım döndü :)

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Fark etmez eğer ''TxGameDownload/MobileGamePCShared'' dizinine APK'ları kopyalarsan Gameloop emülatör içinden erişebilirsin.
Post automatically merged:

az önce 7.0 da 10 yıl yedim :) emülatörü komple silip tekrar yükledim :) artık bypass devri kapandı benim için zira yeni hesap açmaktan başım döndü :)

Hayret doğrusu nasıl bir oynayış biçimin var biraz anlatır mısın? Ban yemek istemeyen herkese yardımcı olsun. Şuan bende sorun yok çünkü merak ettim.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Fark etmez eğer ''TxGameDownload/MobileGamePCShared'' dizinine APK'ları kopyalarsan Gameloop emülatör içinden erişebilirsin.

Hayret doğrusu nasıl bir oynayış biçimin var biraz anlatır mısın? Ban yemek istemeyen herkese yardımcı olsun. Şuan bende sorun yok çünkü merak ettim.
cerberustan ban yemıştim 1 saat önce :D ben de madem banlanıcam hakkını vereyim dedım :D 3 oyun 20 şer kill :) sonra oyun dedi ki sen git bi 10 yıl dınlen şampiyon :)

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cerberustan ban yemıştim 1 saat önce :D ben de madem banlanıcam hakkını vereyim dedım :D 3 oyun 20 şer kill :) sonra oyun dedi ki sen git bi 10 yıl dınlen şampiyon :)

Eee o kadar kill alırsan banlanmaman anormal olur. Rank'ın neydi peki yüksek ranklarda inceleme fazla oluyor. Yani 5 kill alsan bile 2-3 report yiyince kontrol ediliyorsun. :brainfree:

Üye
7 HİZMET YILI
Ben 1 kill ile10 dk , 5 kill ile 25 dakika yedim . Bu ip temizleme olayini her oyundan sonra mi yapmamiz gerekiyor

Raporlamanin bir işe yaradığını sanmıyorum, adamlar ulu orta 4 kata kadar zıplıyor 50 tane sapır yiyiyor ama tık yok .Bu rapor bi bizemi isliyor

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben oynuyorum beş altı maç yapıyorum on dakika ban yiyorum arastırdım arastırdım bulamadım birisi yardımcı olurmu lütfen teşekkürler cerberus kullanıyorum

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
My two accounts Banned For 10 Year
I use this bypass and dego cheat

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Kanka degodakı en iyi aımbot ayarlarını bılıyomusun denedım baya ayarlamayıda bi turlu yapamadım duzgunce

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
cok abartmadan aımbotsuz oynuyodum ve lobide ban attı hemde 1 gun bypass devrı bıttı benım ıcınde

Ekli dosyalar

• fsdfds.PNG
    fsdfds.PNG
    74.7 KB · Görüntüleme: 64
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
kanka 10 dk mıs banım ben 1 gun sanıyodum tarihler birbirini tutmuyomus peki ya surekli 10 dk mı ban yiyoz yoksa 1 hafta 10 yıl falan oluyomu sonradan
valla hocam ben şimdiye dek 2 kez 10 dk dan sonra 10 yıl yedim hep :) farklı olabilir herkesde bilmiyorum ama belli etmeden sadece esp ile oynasan da bir şekilde yakalıyor seni :) düşün yerini görüp anlaşılmasın diye gidip vurmuyordum adamları :) 2 veya 3 kille safe oynayıp birincilik kasıyordum :) ama yok başım döndü yeni hesap açmaktan, sonra bıraktım bypass ı :)

Üye
7 HİZMET YILI
Bende bugün yine ban attı 1. 10 dk 2. 25 dk 3. 3 saat . Her defasında artarak ilerliyor , bencede artık bypass i kullanmamak en iyisi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sımdı 10 dakıkalık ban yedım fazla bellı etmeden oynayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...