Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Bu Bypass programını açtığımızda video da bekleyince el gibi bir şey çıkıyor. Bende çıkmadı. Yapabilen var mı?

Son düzenleme:
❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu Bypass programını açtığımızda video da bekleyince el gibi bir şey çıkıyor. Bende çıkmadı. Yapabilen var mı?
İnternet bağlantını kes ve BypassME'yi aç sonra konuda veya videodaki gibi yap sorunsuz şekilde yapacaksın.

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Güncel sürüm eklenmiştir! Lütfen güncel sürümü kullanınız. :mum:

Üye
6 HİZMET YILI
Cerberus yapımcısı ciceron dün bir açıklama yaptı. Yeni sürüm algoritması hazır ve kusursuz çalıştığını 7-10 gün arasında yayınlayabileceğni söyledi.

Dediği gibi şuan bende 1.4.4 kullanıyorum 2/3 kere 10 dakka ban attı başka sorun yaşamadım.
1.4.4 sürümün linkini atabilirmisin ben bir ara oynadım 10 yıl ban yedim sen oynarken belli etmemeyemi çalışıyon bide oyuna girmeden yaptığın ayar felna varmı yardımcı olurmusun

Üye
6 HİZMET YILI
beyler kimi cerberusu bekleyın dıyor kımı de bunu kullanabılırsınız dıyor kararsız kaldım sizce hangisini yapalım

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Win+R tuş konbinasyonuyla Çalıştır penceresini açın ve %TEMP% yazıp Tamam tuşuna tıklayın.
Açılan TEMP klasöründe TxGameDownload/MobileGamePCShared dizinine yapıştırın.

bendeki temp klasor boş :thonkie:

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Win+R tuş konbinasyonuyla Çalıştır penceresini açın ve %TEMP% yazıp Tamam tuşuna tıklayın.
Açılan TEMP klasöründe TxGameDownload/MobileGamePCShared dizinine yapıştırın.

bendeki temp klasor boş :thonkie:

İlginç :eek: Gameloop'un arayüzünde sağ üstte kapatma butonunun solunda 3 çizgi var ona tıkla menü açılacak ve Tanılama/Diagnosis seçeneğine tıkla açılan pencerenin en altında SD bölümünde TEMP klasörünün konumunu göreceksin. :brainfree:

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
  1. Win+R tuş kombinasyonuyla Çalıştır penceresini açın ve %TEMP% yazıp Tamam tuşuna tıklayın.
  2. Açılan TEMP klasöründe TxGameDownload/MobileGamePCShared dizinine yapıştırın.
temp klasöründe txgamedownload dosyası yok napacağım

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
tam oyun açılacakken ekran gelmiyor hocam giriş sesi geliyor ekran yok :S

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
  1. Win+R tuş kombinasyonuyla Çalıştır penceresini açın ve %TEMP% yazıp Tamam tuşuna tıklayın.
  2. Açılan TEMP klasöründe TxGameDownload/MobileGamePCShared dizinine yapıştırın.
temp klasöründe txgamedownload dosyası yok napacağım

Gameloop'un arayüzünde sağ üstte kapatma butonunun solunda 3 çizgi var ona tıkla menü açılacak ve Tanılama/Diagnosis seçeneğine tıkla açılan pencerenin en altında SD bölümünde TEMP klasörünün konumunu göreceksin. :brainfree:
Post automatically merged:

tam oyun açılacakken ekran gelmiyor hocam giriş sesi geliyor ekran yok :S

Yani videoda gördüğün gibi BYPASSME yazısı geliyor sorunun kaynağını bilmiyorum. Sıfırdan kurulum yapıp deneyebilirsin.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Teşekkürler @NYMPHET evet aynen yazılar geliyor sucsess diyor ses de geliyor giriş sesi ama oyun ekranı açılmıyor sorunu çözünce burdan yazacağım teşekkürler tekrar paylaşımın için :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
4 Gündür Kullanıyorum Ban Felan Yemedim Hatada Yok SOrunsuz Çalışıyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Şuan hala çalışıyor mu. Öbür bypass 5 dakikada bir anlık ban atıyor. Veya çözümünü bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...