Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Zamanlayıcı ayarlarına nerden ulaşabilirim? Örnek olarak ne deger yapabileceğimize uazabilirmisiniz

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Zamanlayıcı ayarlarına nerden ulaşabilirim? Örnek olarak ne deger yapabileceğimize uazabilirmisiniz

BypassME uygulamasını açtığında ekranda TIMER bölümü mevcuttur. Burası varsayılan olarak 1sc ayarlanmıştır. Güvenli olanda budur. Ama FPS drop yaşıyorsanız bu değeri arttırabilirsiniz. 1-10 arasında değerler alıyor. Amacı BypassME'nin kaç saniyede bir bypass işlemini kontrol edeceğidir. FPS drop sorununuzu çözülünceye kadar farklı değerleri test edebilirsin. Saniyeyi seçip Maymun Logosu'na tıklayıp bypass işlemini tekrarlamalısın. :brainfree:

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Her saat başı 10 dakikalık ban yememin sebebi bypass ile alakalı mı?
NOT : Lobyde bile dururken yiyorum.

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Her saat başı 10 dakikalık ban yememin sebebi bypass ile alakalı mı?
NOT : Lobyde bile dururken yiyorum.

Sadece bypass ile oynamak daha güvenli extra bir hile (AimBot, ESP, Magic Bullet) kullanmamalısın. Sonuçta mobil oyuncular ile eşleştiriliyorsun ve seni potansiyel hile kullanıcısı olarak reportlamalarına ve sistem tarafından algılanmana yol açabiliyor. Daha güvenli oynamalısın! :brainfree:

Üye
6 HİZMET YILI
Its Working Fine ... i always Clear Temp before i open Gameloop...Stats
102 matches - 78 wins
K/D 16.78
I play aggressive
Post automatically merged:

[QUOTE = "Collinsampofo, post: 1053083, member: 1743471"] Its Working Fine ... i Always Clear Temp before i open Gameloop ... Stats
102 matches - 78 wins
M / F 16.78
I play aggressive [/ QUOTE]

I play using ESP only...thats safe..

Son düzenleme:
❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Güncel sürüm eklendi. Değişen yenilikler için sürüm notlarına bakabilirsiniz.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
baypaslar galiba hep fix len miş baypasme de cerberus da 2 sindede 5 dakika sonra kısa süreli hemen ban atıyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
@byjks Evet halen giriş yapılmıyor Sunucu doğrulanamadı diyor yeni sürüm 7.0 da da :S

JDM
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
yazılan her şeyi harfiyen yaptım fakat yine saptandı emülatör :S

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yazılan her şeyi harfiyen yaptım fakat yine saptandı emülatör :S

İlginç hani 10dk ban atıyo diyeni duydum da bypass işlevini yapmıyor diyeni ilk defa duyuyorum. Lütfen tüm TEMP'leri ve Gamloop'un önbelleğini temizleyip sıfırdan temiz bir kurulum yapar mısın? Çalışmaması imkansız ben kullanıyorum şuan hemde yeni sürüm harika çalışıyor :mum:

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Templeri silmeyi ve gameloop önbellek temizliğini nasıl yapacağımı söylermisiniz @NYMPHET bende deneyeyim tekrar kurmayı

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Templeri silmeyi ve gameloop önbellek temizliğini nasıl yapacağımı söylermisiniz @NYMPHET bende deneyeyim tekrar kurmayı

1. Windows/Prefetch klasöründe bulunan tüm dosyaları sil.
2. Win+R kombinasyonu kullanarak %TEMP% yaz ve hepsini sil.
3. Windows/temp klasöründe bulunan tüm dosyaları sil.
4. Windows başlat simge menüsünü sağ tıklayın ve komut istemini (cmd.exe) yönetici olarak çalıştırın ve bu komutları birer birer yazın.

netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns

Emülatör açılırken sağ üstte Kapat butonunun solunda 3 çizgiye yani Menü tuşuna tıkla açılan menüden Önbelleği Temizle seçeneğini tıkla. Önbellek temizlendi uyarısı almadan işlem tamamlanmaz bilgin olsun.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
eveeeet, cerberus pypass tan 10 yıl ban yemiş bulunmaktayım :) her oyuna girişimde söylenen bütün temizlik işlemlerini yapmama aimbot açmamama rağmen :) şimdi bu bypass ı yükledim çalışıyor. bundan da ban yersem bu bypass olayına bir son vereceğim sanırım :)))

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@badboy16 ben yabancı birinin yaptıgı cerberusu yaptım1.4.5 bunun harici 4 purogram daha kurdu dün 5 dkk demeden ban atıyodu kısa süreli bunları yapınca 1 oyuna girdim ve aldım oyunu atma felan olmadı

Üye
6 HİZMET YILI
İlginç hani 10dk ban atıyo diyeni duydum da bypass işlevini yapmıyor diyeni ilk defa duyuyorum. Lütfen tüm TEMP'leri ve Gamloop'un önbelleğini temizleyip sıfırdan temiz bir kurulum yapar mısın? Çalışmaması imkansız ben kullanıyorum şuan hemde yeni sürüm harika çalışıyor :mum:
Where can we get the new version...Am using Version 7.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...