PubgM Cheat Engine ile Pointer ve Ofset

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Öncelik merhabalar bir program yaptım sorunsuz çalışıyor herhangi bir oyunda pointer ve ofsetleri girdikten sonra veri çek veri yaz gibi işlemleri yapabiliyorum ama PUBG MOBİLE de CHEAT ENGİNE açıp pointer ve ofsetleri nasıl bulucağımı bilmiyorum bu konularda yardımcı olabilicek arkadaşlardan yardım bekliyoum

NOT : yaptıgım program bu geliştirme aşamasındayım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
link paylaşmak yasak olduğundan dolayı yardımcı olamıyorum şöyle söyliyim oyunlarda kalıcı pointer ve offset bulma yazıp aratırsan sorunun cevabını bulabilirsin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Ekli dosyalar

• 1586371774072.jpeg
    1586371774072.jpeg
    5.6 KB · Görüntüleme: 48
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Knk eski açılan forumlardada görmüştüm bu sorunu bak orayada

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
eski forumlara bakmayı dene

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
eski forumlarda vardı diye hatırlıyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
araştırman lazım yada bir bilen yazar inşallah :D

Üye
7 HİZMET YILI
link paylaşmak yasak olduğundan dolayı yardımcı olamıyorum şöyle söyliyim oyunlarda kalıcı pointer ve offset bulma yazıp aratırsan sorunun cevabını bulabilirsin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

arkadaşlar şu programı ben yazdım tek eksiğim bybass yapıp cheat engineyi açabilmek c# dilini biliyorum pointer ve ofset bulmayı biliyorum cheat engineyi kullanmayı biliyorum benim istediğim pubg mobile için nasıl bybass yapıp cheat engineyi açabilirim internetten bakmayı bende biliyorum ki çok baktım güncel pek bişi bulamadım hızlı sonuç vermesi için buradan yardım istiyorum illaki bilen vardır ama paylaşmak isteyen varmıdır onu bilemem özelden veya burdan yardımcı olabilirseniz sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar şu programı ben yazdım tek eksiğim bybass yapıp cheat engineyi açabilmek c# dilini biliyorum pointer ve ofset bulmayı biliyorum cheat engineyi kullanmayı biliyorum benim istediğim pubg mobile için nasıl bybass yapıp cheat engineyi açabilirim internetten bakmayı bende biliyorum ki çok baktım güncel pek bişi bulamadım hızlı sonuç vermesi için buradan yardım istiyorum illaki bilen vardır ama paylaşmak isteyen varmıdır onu bilemem özelden veya burdan yardımcı olabilirseniz sevinirim
ben biliyorum az çok

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
I tried it, it doesn't work ugh..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...