PubgM de karşılaştıgım tuhaf hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
beyler pubgm de dedektiflik olayından video incelemesi yapıyorum izledigim son 50 hile videosundan 40 ı hilenin diger insanlardan 15/20 sn once yere inip milleti havada vurması otomatik nişan sayesinde adam boşluga ateş ediyor aim havada paraşütlü insanları tek tek ayıklıyor ozellikle son 2 günde cok fazla kullanan var sürekli denk geliyorum bu hangi hile acaba neden son 2 günde bu kadar cok kullanan var merak ediyorum çünkü izlediklerimin coguda RP li hesaplardı silah skinleri v.s full

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
O hesapların çoğu çalıntı ve sağlam bypasslı hesaplardır dostum. Ek olarak pubgnin bir dosyasında uc hilesi yapılmakta ve ödeme bugları yapılabiliyor fakat bunun yapılımı ve fixlenmeside zor olduğu için çoğu kimse bilmemekte. Fakat bir çoğu skin hilesi yada uc hilesi dediğimiz çalıntı kartlardan ve oyun içi dosyalardan yapmaktalar

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Uc hilesi yok onlar beta sürümü diye biliyorum

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Uc hilesi yok onlar beta sürümü diye biliyorum
yok ben zaten uc hilesi fln muhabbeti yapmıyorum bu kadar dolu hesaplarla hileyi neden bu kadar abartıyorlar demek istedim bu rahatlık nedir anlamında cok saglam korunuyor olmalılar

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sanırım ücretli hile kullanıyolar o yüzden o kadar rahat olabiliyolardır

Banlı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Premium hilelerde tespit çok zor oluyor. Yani sen izlediğinde anlayabilsen bile sistem onu hile olarak görmediği için hemen bir işlemde bulunamıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
onlar sağlam paralı hileler aylığı 500 600 tl olan ve bypass açıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Çok İllet Birşey Ya Nasıl Bir Yazılım Dönüyorsa Ban Yemiyor İnsanlar

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
beyler pubgm de dedektiflik olayından video incelemesi yapıyorum izledigim son 50 hile videosundan 40 ı hilenin diger insanlardan 15/20 sn once yere inip milleti havada vurması otomatik nişan sayesinde adam boşluga ateş ediyor aim havada paraşütlü insanları tek tek ayıklıyor ozellikle son 2 günde cok fazla kullanan var sürekli denk geliyorum bu hangi hile acaba neden son 2 günde bu kadar cok kullanan var merak ediyorum çünkü izlediklerimin coguda RP li hesaplardı silah skinleri v.s full
kanka vip hile adam ben yemiyor rahat oynuyor benim abimde vardı haftalığı 260tl ama sağlam hile 1 ay kullandı banda yemedi

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende Sadece ESP ve Aim Var windows 10 da çalışıyor logitech uygulamasını indirip hiçbir şeye karışma hileyi baştan aç tamamdır

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
özelliklede araplarda değil de daha çok avrupa oyuncularında bu hileyi daha çok görmeye başladım adamlarda kamuflaj hilesi bile var yani adam koşarken ayna gibi parlıyor görünmüyor bile
pubg nin içine ettiler artık

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Çalınmış hesaplarla bütün hileleri aktif edip 1-2 saatliğine eğlenip ban yedikten sonra çıkıyorlar aslında biz de yapsak eğlenebiliriz :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
BAN yememe gibi bi durum yok BAN'lanıyor o hesaplar ama arkadaşların dediği gibi hepsi çalıntı.. Bende Dedektif videosu izliyorum ne hesaplar var insan şaşırıyor....Adam bildiğin Turboyu açıyor iniyor aşağı sonra herkesi havada kuş gibi avlıyor....

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
adam her yere sıkıyor ölüyoruz
Post automatically merged:

saçma sapan iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...