peki hocam sizin gibi hile kullanan birisi olarak daha önce hiç dword kullanmadım. Sizce dword ile oynarken mi daha zevkli yoksa dwordsuz mu?
yıllardır bu adamlar zaten tabiri caizse en taşşaklı hileleri yapıyorlar, 7 kill üzerine çıkmamak mı gerekiyor yani incelemeye takılmamak için? yoksa aşağı yukarı bir kill rakamı mı bu?
Aynı şekilde bende 230 lwl lol hesabımı dword ile yaptım güncelleme geldiğinde güncellemeyi yaptım sonra devam ettim abartmadım günvenli olarak nasıl kullanılıyorsa evade soft bir şekilde oyun sonlarında hard olarak oynadım ban yüzü görmedim üstelik ranked da bile güzel yerlere geldim inceden inceden ustalığa doğru tırmanıyorum
gayet güvenli hocam keşke bir takım bulup oynasam eminim daha çok sarıcak xd
belli etmemek için bi 10 kili geçmemek gerekiyor sanırım
bence onaylı üye olmasını hak ediyor.önceden burdaki hileyle as otoritesi olmustum hiç ban yemeden bayadır girmiyordum simdi onaylı üye sistemi gelmiş onun için uğraşıyorum yaparsam tekrar n1
teşekkür ederim bu konu hakkında daha cok şeyler paylaşmayı dusunuyorumÇok güzel anlatıp açıklamışsın. Bende kullanıyordum ve aklımda birkaç soru vardı,bunları cevapladın! Çok teşekkür ederim.
bence hemen onaylı üye olman lazımben daha hileleri göremiyorumama cs go da hilem var aimbot esp valoya bakıcam onaylanınca burda merak ettim
sonuna kadar tavsiye ederimdword hile kullanmadım hiç tavsiye eder misin
teşekkür ederimçok iyi bir şekilde anlatıp açıklamışssın
hayır itiraz ettim 1 gün içinde açtılar7 günlük inceleme banı attıkları sürede seni incelemedilermi. Hile açığa çıkmadı mı?
bir süre sonra sıkıyor evetben de 2 hafta kullandım 50-60 maç atmışımdır hiçbir şey olmadı sonra sıkıldım saldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?