PUBGM Dword 130 maçlık hile serüvenim ve hile incelemesi

Hangi hileyi kullanıyorsunuz?

• Dword.

• EzPUBGM.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Discord : SergeN
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, konunun başlığında gördüğünüz gibi bugün sizlerle 130 maçlık Dword hilesi hakkında bilgi vereceğim.

Hile ile oynadığım ilk 20 maçta çok belli ederek oynadım. Dağ arkasından gelen düşmanı izlemek mi dersin, sis içinden adam vurmak mı dersin... Daha neler neler ve bunların sonunda 7 günlük inceleme banı aldım. Sonrasında inceleme banına itiraz ettim, hesapta herhangi bir sorun olmadığını söyleyerek. 1 gün içinde hesabın banını kaldırdılar.

Bu hesabı ilk açtığımda bomboş bir hesap ve 0 seviyeydi. Toplam da 130 maç atarak şu an güncel rank (as otoritesi 11 yıldız).
Hile ile oynamaya devam ediyorum, fazla belli etmeden inceden inceden oynuyorum. Yani diyeceğim şu ki sizler de kullanıyorsanız belli etmeden yavaştan yavaştan oynayın. Maksimum 7 kill üstüne çıkıp kendinizi incelemeye aldırtmayın.

Hileye gelirsek son derece güvenli bir hile olduğunu artık anladım. Şu ana kadar paralı hileler dahil hepsini kullandım ancak bir hilenin bu kadar güvenilir olduğunu ilk defa gördüm. Buradan Dword ekibine teşekkür ediyorum. Hile şu an benden puan olarak 10/10 aldı.

Helal olsun herkese, bol forumlar diliyorum...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yıllardır bu adamlar zaten tabiri caizse en iyi hileleri yapıyorlar, 7 kill üzerine çıkmamak mı gerekiyor yani incelemeye takılmamak için? yoksa aşağı yukarı bir kill rakamı mı bu?

Yok ki çare gel gitme
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
peki hocam sizin gibi hile kullanan birisi olarak daha önce hiç dword kullanmadım. Sizce dword ile oynarken mi daha zevkli yoksa dwordsuz mu?

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
peki hocam sizin gibi hile kullanan birisi olarak daha önce hiç dword kullanmadım. Sizce dword ile oynarken mi daha zevkli yoksa dwordsuz mu?

buna şöyle bir cevap verebilirim eğer hilesiz bir oyun oyna gibi soruyorsanız evet hilesiz vs hilesiz oyun olsaydı gerçekten sabahlara kadar oynayabilcegimiz bir oyundur kendisi ama malum oyun para için kendini yırttıgı ıcın suan ben dword ile daha kafam rahat oynuyorum

yıllardır bu adamlar zaten tabiri caizse en taşşaklı hileleri yapıyorlar, 7 kill üzerine çıkmamak mı gerekiyor yani incelemeye takılmamak için? yoksa aşağı yukarı bir kill rakamı mı bu?

ben kendi adıma konuşayım eğer as otorite veya daha yüksek bir ranka sahipseniz max 10 kil üstüne cıkmayı tercih etmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Aynı şekilde bende 230 lwl lol hesabımı dword ile yaptım güncelleme geldiğinde güncellemeyi yaptım sonra devam ettim abartmadım günvenli olarak nasıl kullanılıyorsa evade soft bir şekilde oyun sonlarında hard olarak oynadım ban yüzü görmedim üstelik ranked da bile güzel yerlere geldim inceden inceden ustalığa doğru tırmanıyorum

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aynı şekilde bende 230 lwl lol hesabımı dword ile yaptım güncelleme geldiğinde güncellemeyi yaptım sonra devam ettim abartmadım günvenli olarak nasıl kullanılıyorsa evade soft bir şekilde oyun sonlarında hard olarak oynadım ban yüzü görmedim üstelik ranked da bile güzel yerlere geldim inceden inceden ustalığa doğru tırmanıyorum

gayet güvenli hocam keşke bir takım bulup oynasam eminim daha çok sarıcak xd

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
belli etmemek için bi 10 kili geçmemek gerekiyor sanırım

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
belli etmemek için bi 10 kili geçmemek gerekiyor sanırım

aslında tamda öyle değil daha dogrusu kilit zor killer almamaya 3 4 kişilik bir ekibe kafa atmamaya gayret gostermek daha mantıklı bazen bilerek öldüğüm bile oluyor

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
önceden burdaki hileyle as otoritesi olmustum hiç ban yemeden bayadır girmiyordum simdi onaylı üye sistemi gelmiş onun için uğraşıyorum yaparsam tekrar n1 :D

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Çok güzel anlatıp açıklamışsın. Bende kullanıyordum ve aklımda birkaç soru vardı,bunları cevapladın! Çok teşekkür ederim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben daha hileleri göremiyorum :D ama cs go da hilem var aimbot esp valoya bakıcam onaylanınca burda merak ettim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dword hile kullanmadım hiç tavsiye eder misin

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çok iyi bir şekilde anlatıp açıklamışssın

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
önceden burdaki hileyle as otoritesi olmustum hiç ban yemeden bayadır girmiyordum simdi onaylı üye sistemi gelmiş onun için uğraşıyorum yaparsam tekrar n1 :D
bence onaylı üye olmasını hak ediyor.
Çok güzel anlatıp açıklamışsın. Bende kullanıyordum ve aklımda birkaç soru vardı,bunları cevapladın! Çok teşekkür ederim.
teşekkür ederim bu konu hakkında daha cok şeyler paylaşmayı dusunuyorum
ben daha hileleri göremiyorum :D ama cs go da hilem var aimbot esp valoya bakıcam onaylanınca burda merak ettim
bence hemen onaylı üye olman lazım
dword hile kullanmadım hiç tavsiye eder misin
sonuna kadar tavsiye ederim
çok iyi bir şekilde anlatıp açıklamışssın
teşekkür ederim :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
7 günlük inceleme banı attıkları sürede seni incelemedilermi. Hile açığa çıkmadı mı?

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben de 2 hafta kullandım 50-60 maç atmışımdır hiçbir şey olmadı sonra sıkıldım saldım

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
dword gerçekten çok kaliteli bir hile çoğu paralı hileden bence kat kat güzel. eğer gizli oynarsanız hiç bir sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...