Dword ekipibi sadece pubm da değil diğer oyunlarda da gerçekten kaliteli bir iş yapan ekip. Hakkını veriyolar.dword gerçekten çok kaliteli bir hile çoğu paralı hileden bence kat kat güzel. eğer gizli oynarsanız hiç bir sorun olmaz.
Dword ekipibi sadece pubm da değil diğer oyunlarda da gerçekten kaliteli bir iş yapan ekip. Hakkını veriyolar.dword gerçekten çok kaliteli bir hile çoğu paralı hileden bence kat kat güzel. eğer gizli oynarsanız hiç bir sorun olmaz.
Smok içi ve adamları duvar arkası izlemediğin süre boyunca istersen 20 kil al. Burda ne kadar belli etmediğin önemli.yani 7 kill üzerine çıkmazsak incelemeye takılmayız izlemede 7 killde kalırsak rankda kasabiliriz doğru mu?
gerçektende öyledword gerçekten çok kaliteli bir hile çoğu paralı hileden bence kat kat güzel. eğer gizli oynarsanız hiç bir sorun olmaz.
windows 10 da kullanıyorum sorunsuzwin 11 de çalışıyormu
aimbot yokarkadaşlar dword hiç kullanmadım merak ettiğim şey aimbot var mı onda da diğer özelliklerin hepsi vardır zaten
discord : SergeN1sego11 hocam seninle dword ve pubgm hakkında konuşmam gereken birşey var discordunu atarsan ark atarım iletişime geçeriz dediğim gibi önenmi
aimbot yokdword tarzı hileler zaten kolay kolay dt olacak hileler değiller şayet ban yiyen varsa oynayışından ötürü yemiştir o yüzden inceleme doğru dword kaliteli bir hile
aimbot yok
dword en iyisitavsiyelerin için sağ ol hocam pubgmobile başlayacaktım hile ile
aynenyıllardır bu adamlar zaten tabiri caizse en iyi hileleri yapıyorlar, 7 kill üzerine çıkmamak mı gerekiyor yani incelemeye takılmamak için? yoksa aşağı yukarı bir kill rakamı mı bu?
attım arkadaşlık hocamdiscord : SergeN
aimbot yok
dword en iyisi![]()
kanka ma 10 kill üstüne çıkma kendin belli etmeden oynayıllardır bu adamlar zaten tabiri caizse en iyi hileleri yapıyorlar, 7 kill üzerine çıkmamak mı gerekiyor yani incelemeye takılmamak için? yoksa aşağı yukarı bir kill rakamı mı bu?
belli etmediği sürece ban yemez belli ederse oyun anlar ilk başta inceleme sonra ban atar130 macta nası ban yemedin hayret
ideal 7 kill max 10 kil al belli etmeden oyna ban yemessin gidip sis yada duvar arkasındaki adamlara sıkarsan ban yersinyani 7 kill üzerine çıkmazsak incelemeye takılmayız izlemede 7 killde kalırsak rankda kasabiliriz doğru mu?
sen ona 150 de130 macta nası ban yemedin hayret