Onaylı Üye
p mobile dword Ban yeme riskim nedir yardımcı olursanız sevinirim
hesabım ban yedi diyelim açılcak mı yaniBan riski var ama platfordamki spoofer işe yarıyor kanka dene ban yesen bile hesabın acılır ama bunu Hergün hesaba girmeden önce yapmalısın spooferi
Kanka burdaki spoofer çalışıyor olması lazım ben daha önceden kullanmıştım bende işe yaradı 7 yıllık banı kaldırdı temelli açılır demiyorum sadece spoofer kullandığın sürece açık olur kanka okeyhesabım ban yedi diyelim açılcak mı yani
spoofer bozuk galiba bende hata verdiBan riski var ama platfordamki spoofer işe yarıyor kanka dene ban yesen bile hesabın acılır ama bunu Hergün hesaba girmeden önce yapmalısın spooferi
Kanka daha öncelerden çalışıyordu fixlenmistir yada güncel değil belkide onu sorman lazım hileyi yapana bende işe yaramıştı burdaki spoofer şimdi bilmem tabikide oyunu bırakalım baya oldu çünkü valoranta dönüş yaptım son 1 yıldırspoofer bozuk galiba bende hata verdi
hesap banı kalkmaz ence ya spoof hwid vs için degilmi
spoof şuan fixli sanırım kullanıma kapalıKanka daha öncelerden çalışıyordu fixlenmistir yada güncel değil belkide onu sorman lazım hileyi yapana bende işe yaramıştı burdaki spoofer şimdi bilmem tabikide oyunu bırakalım baya oldu çünkü valoranta dönüş yaptım son 1 yıldır