PubgM Dword Google Açılmıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
PubgM Dword Google Açılmıyor? hileyi başlattığım zaman inject olması için google açılması lazım? google açılmıyor skıntı nedir?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
açmasına gerek yok sen gir foruma açık kalsın otomatik onaylıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
DwordTeam Vıp oyunda neden çalişmiyor artik daha dün bir şeyi yok du...:burnbear:

Üye
7 HİZMET YILI
dostum nasıl çalişiyor ESP ve diğer hiç bir şey çalişmiyor bende.. siz bir degişiklik yaptinizmi... yardimci olun lütfen... hatta hileyi sildim yeniden indirdim belki güncelleme gelmiştir diye ama yok...:kaybear::kaybear::kaybear:

Üye
7 HİZMET YILI
dostum nasıl çalişiyor ESP ve diğer hiç bir şey çalişmiyor bende.. siz bir degişiklik yaptinizmi... yardimci olun lütfen... hatta hileyi sildim yeniden indirdim belki güncelleme gelmiştir diye ama yok...:kaybear::kaybear::kaybear:
Valla reis bende dün acdım calısmıyordu bugun kendılıgınden düzelmiş calısıyor 2 ay önce indirdigim daha ındırme yapmadım ben kendı guncellıyor.
Pc yenıden baslıyor sılıyor dıye usb'ye attım ordan cekım açıyorum. Bi sorun cıkmadı calısıyor herseyi bende.

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba PubgMobile DwordTeam Vıp hack oyunda açılıyor radar felan gozukuyor ama esp aktif olmuyor anlamadım :(
sorma ayni sorun bende de var. hile çaliştiriyorum ama oyunda her hangi bir şey değişmiyor... radar bile active degil...
Post automatically merged:

beyler neden hile oyunda active olmuyor. hiç radar falan var ama boş... wall hack falan onlarda yok....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...