Herkeste işe yarayan çözümlerin sizde işe yaramamış olması biraz ilginç.10 saniye önce yaptım tekrar aynı hata.
win 10 22h2Windows sürümünüzü ve gameloop sürümünüzü söyler misiniz?
Lobideyken enter tuşuna basıyorsunuz değil mi?win 10 22h2
gameloop 4.1.130.90
gameloop ile alakası oldugunu dusunmuyorum o kapalıyken deniyorum çalıştırmayı ne yaparsam yapayım hata almaya devam ediyorum 32bit gameloop
hocam direkt init hatası alıyorum tuşa bassam ne olucak daha oyunu açmadan alıyorum yani bu hatayıLobideyken enter tuşuna basıyorsunuz değil mi?
Loaderı yönetici olarak çalıştırıyor musunuz?hocam direkt init hatası alıyorum tuşa bassam ne olucak daha oyunu açmadan alıyorum yani bu hatayı
Evet hocam zaten rarda oto olarak yönetici çalıştırıyorLoaderı yönetici olarak çalıştırıyor musunuz?
Yüklemiş olduğunuz kalite güncelleştirmelerini kaldırıp tekrar deneyinEvet hocam zaten rarda oto olarak yönetici çalıştırıyor
10 saniye önce yaptım tekrar aynı hata.Yüklemiş olduğunuz kalite güncelleştirmelerini kaldırıp tekrar deneyin
windows > Ayarlar > Windows Update > Güncelleştirme geçmişi > Güncelleştirmeleri kaldır
Herkeste işe yarayan çözümlerin sizde işe yaramamış olması biraz ilginç.10 saniye önce yaptım tekrar aynı hata.
daha dün gece yaptım önceki ezpubgm sorunsuz harika çalışıyordu 6 7 ay oynadım bunda sorun alıyorum her işlemi yaptımHerkeste işe yarayan çözümlerin sizde işe yaramamış olması biraz ilginç.
Windows 10 20H2 sürümüne temiz kurulum yapmanız dışında başka bir çözüm kalmıyor maalesef.
İkisi de birbirinden farklı hileler dolayısıyla birinin gerektirdiği şartlar bir diğeri için geçerli olmayabiliyor. Sorun yaşamanız gayet normal 20h2'ye temiz kurulum yapmak istemiyorsanız hilenin güncellenmesini bekleyebilirsiniz.daha dün gece yaptım önceki ezpubgm sorunsuz harika çalışıyordu 6 7 ay oynadım bunda sorun alıyorum her işlemi yaptım