Seçkin Üye
temiz bir format atıp windows sürümünü 1909 kurar mısın.Sorun hala devam ediyor dün hile çalışıyordu bugün bilgisayarı açtım çalışmıyor aynı hatayı veriyor
DirectX ve C++ kütüphanem zaten kurulu ama genede bunları indirip o şekilde deneyeyim mi bide önceki indirdiğim DirectX ve c++ kütüphanesini silmeme gerek var mı?Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, "Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap" https://memoryhackers.org/attachments/1685345734676-png.92020/
Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun.
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2.2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3-Güvenlik duvarınızı kapatınız
Bunun için defender control indirebilirsiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Temiz kurulum için silmende fayda varDirectX ve C++ kütüphanem zaten kurulu ama genede bunları indirip o şekilde deneyeyim mi bide önceki indirdiğim DirectX ve c++ kütüphanesini silmeme gerek var mı?
nasıl silcem peki bunları directx ve c++ kütüphanesiniTemiz kurulum için silmende fayda var
Denetim masasından girip sileceksinnasıl silcem peki bunları directx ve c++ kütüphanesini
C++ Ler varda directx yokDenetim masasından girip sileceksin
Ndvia lar directx oluyor diye hatırlıyorum . Kontrol eder misinC++ Ler varda directx yok
directx kurulmamış da olabilir kurmaya çalıştığım zaman hata vermişti şimdi kurulmamıştır diye tekrar denedim böyle bir hata verdi ama sonrasında installation complete diyor bende anlamadım kuruldu mu kurulmadı mıGameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, "Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap" https://memoryhackers.org/attachments/1685345734676-png.92020/
Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun.
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2.2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3-Güvenlik duvarınızı kapatınız
Bunun için defender control indirebilirsiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kurul hatası ve ağ hatası vermiş windows 64 bit mi 32 mi hangisini kullanıyorsun. ?Yok onlar DirectX değil ekran kartı driveri
directx kurulmamış da olabilir kurmaya çalıştığım zaman hata vermişti şimdi kurulmamıştır diye tekrar denedim böyle bir hata verdi ama sonrasında installation complete diyor bende anlamadım kuruldu mu kurulmadı mı
64 bir kullanıyorumkurul hatası ve ağ hatası vermiş windows 64 bit mi 32 mi hangisini kullanıyorsun. ?
Bunu indirip kurdum oyuna girdim gene olmadı sonra bendeki c++ kütüphanelerini sildim sizin attıklarınızı yükledim oyuna girdim çalıştı ama menüsü gelmedi inserte bastım ama gelmedi büyük ihtimal ilk kez kullandığım içindir eğer menü gelmemeye devam ederse size bildireceğimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
direkt indirecektir bunu dener misin
Bu arada bu attığınız directx ile önceki attığınız directx ile ne fark var ve eski sürüm mü atıyorsunuz aynı şeyler benim bilgisayarımda da var bende neden çalışmadı onu anlamadı zahmet olmazsa anlatabilir misinizBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
birde neden illa directx opengl olmuyor mu?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sorun hala devam ediyor dün hile çalışıyordu bugün bilgisayarı açtım çalışmıyor aynı hatayı veriyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
temiz bir format atıp windows sürümünü 1909 kurar mısın.Sorun hala devam ediyor dün hile çalışıyordu bugün bilgisayarı açtım çalışmıyor aynı hatayı veriyor
Yok onla alakası yok her şey directX ile alakalı. Sanırım bilgisayarı yeniden başlattığımda directX silinmiş bende yt den bir çözüm bulup farklı bir yolla kurdum directX i şu ana kadar hile bir sıkıntı çıkarmadı sadece inserte basınca menü gelmiyor hem shift hemde inserte aynı anda basınca geliyor ve wow haritalarında çalışmyor tdm de de arada gidiyor esptemiz bir format atıp windows sürümünü 1909 kurar mısın.
Yok hocam her ne olduysa bugün hile çalışmadı usb ye windows 10 1909 sürümünü yazdırıp kuracağım size haber ederim bugüntemiz bir format atıp windows sürümünü 1909 kurar mısın.
Windows 10 Pro Version:1909temiz bir format atıp windows sürümünü 1909 kurar mısın.
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-guncel-surum-kurulum-rehberi.207186/Windows 10 Pro Version:1909
OS BUİLD: 18363.1679
Bunu indiriyorum doğru değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?