Mobilde herkes de Confng var ama ??Pubg mobile sekmemeye ciddi önlem almış şuana kadar ücretsiz paylaşan görmedim tersine mühendislik yapamıyorlar
3 sezondur kullanıyorum. Kendi yapımcısı olduğum sekmeme config. şuan ban durumu yok.Pubg mobile sekmemeye ciddi önlem almış şuana kadar ücretsiz paylaşan görmedim tersine mühendislik yapamıyorlar
Ban durumu yok zaten direkt olarak configi kodlayamıyorlar şifrelemeli olduğu için çözemiyorlar 1.6 içinKim yapamıyor ??
3 sezondur kullanıyorum. Kendi yapımcısı olduğum sekmeme config. şuan ban durumu yok.
Bizide görKim yapamıyor ??
3 sezondur kullanıyorum. Kendi yapımcısı olduğum sekmeme config. şuan ban durumu yok.
Gösterip elletmediğin için çok teşekkür ederim çok hoş bir davranış bu muazzam bir hareket dostum ayakta alkışlıyorum şuan seniKim yapamıyor ??
Herkes için paylaşayım ve 2 günde fix mi yesin ?Gösterip elletmediğin için çok teşekkür ederim çok hoş bir davranış bu muazzam bir hareket dostum ayakta alkışlıyorum şuan seniMutlu musun peki ? Keyfin yerinde mi cidden merak ettim
Çok haklısın lan . Allah belamı versin ki çok haklısın. Kardeşim k.bakma bi an celallendim ama canım çekmedi de değilHerkes için paylaşayım ve 2 günde fix mi yesin ?.