uzaktakı adama duz taradıgını dusun aım ılehocam config yapmaya ne gerek varki aç aimi olsun bitsin ben aimbot ile bir maçta 8 - 10 arası leş yapıyorum maçtaki adamlarında tamamını temizliyorum ve bu bana yetiyor confige gerek bile kalmıyor hayır yani noluyor bu configi yapınca anlamıyorum sizi gerçekten
hocam o tarz şeylere hiç gerek yok ban riskin artar ancak adamı silahın tepmeden 200 - 250 metreden öldüreceksin ee sonra o adam seni bildirmeyecekmi sanki neden ban riskini arttırasın ki ?uzaktakı adama duz taradıgını dusun aım ıle
ne anlatırsan anlat knka config bi kere kullanan alan bir daha sürekli kullanmak ister kendimden biliyorum config den önce iyi oynarken config kullanmaya basladım suan configsiz sanki kolum yok gibi oynuyorumhocam o tarz şeylere hiç gerek yok ban riskin artar ancak adamı silahın tepmeden 200 - 250 metreden öldüreceksin ee sonra o adam seni bildirmeyecekmi sanki neden ban riskini arttırasın ki ?
ben config hiç kullanmadım kullanmamda çünkü hiç gerek duymuyorum dediğim gibi aimbot kullanmak yetiyorne anlatırsan anlat knka config bi kere kullanan alan bir daha sürekli kullanmak ister kendimden biliyorum config den önce iyi oynarken config kullanmaya basladım suan configsiz sanki kolum yok gibi oynuyorum![]()
aynen oyle dostum keşke bnde kullamasaydım diyorum kesinlkle kullanmaben config hiç kullanmadım kullanmamda çünkü hiç gerek duymuyorum dediğim gibi aimbot kullanmak yetiyor
cok zor bende ariyordumConfigler Artık Çok Fayda Etmiyor Güvenliği Yükselttikleri İçin Sekmeme Bulman Biraz Zor