- Konuyu başlatan
Net çözüm değil ki zaten ama deneyeneler yazmış 10maçta bi geliyor böyle olunca en azİşe yaramıyor uydurma bilgi konu kapansın.
Net çözüm değil ki zaten ama deneyeneler yazmış 10maçta bi geliyor böyle olunca en azİşe yaramıyor uydurma bilgi konu kapansın.
Teşekkürler deniyorumher 1 maçta yapıyorum sonra oyunun içinde yine eski haline çevirip sıfırlıyorum böylece bu lag sorunuda çözülmüş oluyor bu bizi güncellemeye kadar idare eder en azından oyundan çıkmamıza gerek kalmıyor yani değilmi
hiç birşey kesin çözüm değil tencent games düzeltmediği sürece kesin olarak çözülmeyecektirTüm blog sitelerinde benim yazılarım ve fotolarım paylaşılmış çözüm gibi ama unutmayın ki bu işlem 5maöta çıkıyorsa 10maçta bi çıkmasına yarıyor kesin çözüm bu değildir
Büyük tuş meselesini maça girdiğinizde normal tuş yapın lobideyken tekrar büyük tuş yapın yani her maç düzelt lobideyken yapın sadeceKesin çözümünü buldum yaptım 30maçtır daha gelmedi 30-40 maçtır hiç gelmedi ama üç dört yöntem denedim hangisi işe yaradı hiç bilmiyorum ama şu olabilir pubg girin hesaptan çıkın tamir et e girin livig ile sanhok haritasını sil e basın sonra gameloop kapat tekrar aç hesabına gir ayarlar de kontrollerden büyük tuş ayarını seç sonra livigi indir ama sanhok ile guncelleme yamasını indirme
güncelleme yamasıda bozuyormu ki oyunuKesin çözümünü buldum yaptım 30maçtır daha gelmedi 30-40 maçtır hiç gelmedi ama üç dört yöntem denedim hangisi işe yaradı hiç bilmiyorum ama şu olabilir pubg girin hesaptan çıkın tamir et e girin livig ile sanhok haritasını sil e basın sonra gameloop kapat tekrar aç hesabına gir ayarlar de kontrollerden büyük tuş ayarını seç sonra livigi indir ama sanhok ile guncelleme yamasını indirme
Post automatically merged:
Büyük tuş meselesini maça girdiğinizde normal tuş yapın lobideyken tekrar büyük tuş yapın yani her maç düzelt lobideyken yapın sadece
Ben şuan indirmedim onu sanhokuda indirmedim hiç gelmiyor hiçççgüncelleme yamasıda bozuyormu ki oyunu
sanhok zaten inik değildi bende ama büyük tuşmu yapçam şimdi her maçBen şuan indirmedim onu sanhokuda indirmedim hiç gelmiyor hiççç
Sen ilk şunu yapsana büyük tuşu yap sonra maça gir düzelt sonra yine maça girerken yine büyük tuş kontrolusanhok zaten inik değildi bende ama büyük tuşmu yapçam şimdi her maç
bak bunu hiç denememiştim deneyeyim hemenSen ilk şunu yapsana büyük tuşu yap sonra maça gir düzelt sonra yine maça girerken yine büyük tuş kontrolu
Ben şuan büyük küçük muhabbetini yapmadan giriyorum maça çözümü bumuymuş bakim yoksa diğer harita silme muhabbeti çözümü bi bakımdabak bunu hiç denememiştim deneyeyim hemen
I'm entering the match without talking big and small right now, is this the solution, if not, the other map deletion conversation solution is in a way.
Post automatically merged:
büyük tuş hangisi oluyorSen ilk şunu yapsana büyük tuşu yap sonra maça gir düzelt sonra yine maça girerken yine büyük tuş kontrolu