Çözüldü PUBGM ESP düzgün çalışmıyor ve hızlı ban atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm Beyler sizden bi konu hakkında yardım ve bilgi istiyorum son 3 eldir gameloop 4.4 kullanmama ragmen esp düzgün çalışmıyor cogu oyuncuyu göstermiyor ve 2 hesabıma ban yedirdi sizce hile fark mı edildi? fazla da belli etmemiştim halbuki. eger hileden kaynaklıysa bana bildirin kendi dikkatsizligim yuzunden ban yediğimi düşünmüyorum Teşekkürler.
Post automatically merged:

ama nneden kimse dönüş yapmamış ki üzülüyorum sonra :(

Son düzenleme:
Çözüm
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(Bunu indirin, klasöre çıkartın ve install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.)
2- Eğer windows 7 kullanıyorsanız aero temasını açtığınıza emin olun.
3- Performans ayarlarınızı böyle yapmayı unutmayın:
1617289867270.png

4- Oyun ayarlarına gidip fps seçeneğini excellent yapmayı unutmayın. Çünkü her yeni yama oyun içindeki fps ayarlarını sıfırlıyorlar.
5- Eğer hala hile çalışmadıysa .Net Framework 4.6.1 yükleyin
6- Son olarak en önemli şey: Antivirüs kullanmayın!
7- %temp% ve temp dosyalarınızı temizleyin.

bu yöntemleri deneyin...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
büyük güncellemeler sonrasında hile maalesef genelde fixlenir. Adminleri hileyi güncellemesini beklemeni tavsiye ederim.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
esp doğru çalışmıyor o dediğin doğru ama ben ban yemiyorum ban konusu senlik
anlamıyorum her zaman aynı ayarlarda ve aynı oynayış seklınde oynuyordum daha düne kadar esp düzgün calısıyordu ama bu gun hem onda bir sorun var hem de ban yedim 2 kez. ben bu iki sorunun birbiriyle baglantılı oldugunu dusunmustum hilenin oyun tarafından fark edılıp fixlendiğini yani.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
anlamıyorum her zaman aynı ayarlarda ve aynı oynayış seklınde oynuyordum daha düne kadar esp düzgün calısıyordu ama bu gun hem onda bir sorun var hem de ban yedim 2 kez. ben bu iki sorunun birbiriyle baglantılı oldugunu dusunmustum hilenin oyun tarafından fark edılıp fixlendiğini yani.
yok hilede sıkıntı yok bi tanıdığım o hileyle fatih olup hesap satmış yani fatihte bile bir sıkıntı yok ama oda diyor esp adamları göstermiyor falan diye

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(Bunu indirin, klasöre çıkartın ve install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.)
2- Eğer windows 7 kullanıyorsanız aero temasını açtığınıza emin olun.
3- Performans ayarlarınızı böyle yapmayı unutmayın:
1617289867270.png

4- Oyun ayarlarına gidip fps seçeneğini excellent yapmayı unutmayın. Çünkü her yeni yama oyun içindeki fps ayarlarını sıfırlıyorlar.
5- Eğer hala hile çalışmadıysa .Net Framework 4.6.1 yükleyin
6- Son olarak en önemli şey: Antivirüs kullanmayın!
7- %temp% ve temp dosyalarınızı temizleyin.

bu yöntemleri deneyin yine de sorununuz devam ederse tek çare güncellenmesini beklemek olur.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...