Çözüldü PUBGM esp sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Pubg Mobilde sadece esp bozuktu ve ben tek esp kullanıyorum esp giriyorum rakipten 1 kişi flan gösteriyordu şimdi onuda göstermiyor 1 maç atıyom 2 maça bozuluyordu bozulmasada 1 adam gösteriyordu şimdi gitdim esp hiç yok aimbot denedim oda çalışmıyor hile tamamen çalışmıyor 3 gündür bu sorunu çekiyorum eskiden yapıyordum sorunsuz 15 maç flan atıyordum şimdi 1 maç bile olmuyor 3-4 kere yardım icin konu açtım adam akıllı eden olmadı edenlerinkide olmadı küçük pencere dene dediler olmadı hile f6 yap dediler oda olmadı hatta1 adam gösterirken tamamen gitti lütfen yardım edin

Çözüm
Çalıştır aracılığı ile %temp% , temp , prefetch , recent klasörlerini temizleyin Windows defender ve diğer antivirüs yazılımlarını kökten kapatın. Driver booster 8 programı ile sürücülerinizi güncelleyin ve hileyi maçta aktif edip 1-2kez f6 basın.
Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Çalıştır aracılığı ile %temp% , temp , prefetch , recent klasörlerini temizleyin Windows defender ve diğer antivirüs yazılımlarını kökten kapatın. Driver booster 8 programı ile sürücülerinizi güncelleyin ve hileyi maçta aktif edip 1-2kez f6 basın.

Çözüm
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Temp prefetch recent flan hepsini sildim anti vürüs kapalı ama diyerlerini deniyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...