Onaylı Üye
Pubgm Gameloop en fazla fps kötü kalite ayarı istiyorum bilen varsa gameloop ayarlarını atarsa sevinirim
plz tell how to fix memory hacker giving 10 minute banI want Pubgm Gameloop at most fps bad quality setting, if anyone knows, I would appreciate if they set the gameloop settings
kanka grafik kalitesini arttırdıkca fps artıyordu bende onu bi deneyebilirsinPubgm Gameloop en fazla fps kötü kalite ayarı istiyorum bilen varsa gameloop ayarlarını atarsa sevinirim
you can't solve that problem, it's a program related problem.plz tell me how to fix 10 min ban
Hocam ne yaparsanız yapın fps sorununu çözemessiniz mobil bir oyunu pc de oynuyoruz sonuçta .Bunu en aza indirmek mümkün eklerseniz yardımcı olurum LastPlayer#5204Pubgm Gameloop en fazla fps kötü kalite ayarı istiyorum bilen varsa gameloop ayarlarını atarsa sevinirim
bilgisayar özeliklerini yazarsan sana en uygun ayarları sölerim sistem özeliklerini yazPubgm Gameloop en fazla fps kötü kalite ayarı istiyorum bilen varsa gameloop ayarlarını atarsa sevinirim
hocam akıcı 90 da oynarsanız bence daha keyifli olur oyunPubgm Gameloop en fazla fps kötü kalite ayarı istiyorum bilen varsa gameloop ayarlarını atarsa sevinirim
knk denedim de olmuyor daha farklı varsa atacak varmı
- Grafikler: Pürüzsüz
- Kare Hızı: Yüksek (30FPS) veya Ultra Yüksek (60FPS)
- Görüntü Tarzı: Renkli (Kişisel tercihe göre değişir)
- Kenar Yumuşatma: Devre Dışı
- Grafikleri Otomatik Ayarla: Devre Dışı
dc varsa at ayaları gösteriyim ekrandan o kadar zor bi ey değil youtube üzerindende bakabilirsin istersendePubgm Gameloop en fazla fps kötü kalite ayarı istiyorum bilen varsa gameloop ayarlarını atarsa sevinirim
youtube da bunun hakkında bir sürü detaylı naltımlı videolar var tavisye ederimPubgm Gameloop en fazla fps kötü kalite ayarı istiyorum bilen varsa gameloop ayarlarını atarsa sevinirim
ram ile işlemci çekirdeğinin yarısını ver ve directx i seçersen iyi bir FPS alırsınPubgm Gameloop en fazla fps kötü kalite ayarı istiyorum bilen varsa gameloop ayarlarını atarsa sevinirim