PUBGM Gameloop için bypass gelir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PUBG Mobile BP
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhabalar,
MH'de bulunan geliştiriciler ve açılan konular olduğundan fazla yeterli.
Gerek config, gerek ipad view, gerek FPS vb. konularda her türlü desteği ve konuyu bulup, sorunsuz olarak kullanabiliyorsunuz.

Lakin eksik olan tek konu Emülatör'ler için BYPASS.

Şahsi olarak Gameloop'ta oyuncu maçlarda oyuncu bulmak imkansız.
Hep aynı map'i oynamakta insanı sıkıyor ve diğer maplerde de oyuncu bulunamıyor. Bekleme süreleri 5-10 dakikayı buluyor.

Elmas ve As Ustası ranklarında ki hesaplarım da da denedim sonuç yine değişmiyor.

Emülatörler için bir BYPASS geliştirilebilirse güzel olacağını düşünüyorum.

En azından mobil oyuncularla eşleşip farklı mapler oynayabilelim.

Oyunun gidişatı gereği emülatör oyuncularının %50'si oyunu bıraktı mobil'e geçti, bu da emülatör oyuncularını zora soktu.

Konuya destek ve görüşlerinizi belirtebilirsiniz.
Gereksiz bulunması halinde mod'lar konuyu silebilir, farklı kategoriye taşıyabilir.

İyi ki varsınız MH! :panhugg:

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
keşke gelse kolay bişey değil malesef eskiden bypass bulabiliyorduk biyerlerden ama son zamanlarda hiç görmüyorum

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Şu an için Gameloop üzerinde mobil oyuncularla eşleşmemizi sağlayan bypass mevcut değildir ve bir çalışma yürütülmemektedir. Gelecekte gelir mi sorusuna ise maalesef cevap veremiyoruz fakat eğer gelişme olursa duyuru yapılır. Gelişmeleri ve diğer hileleri kategorisinden (https://memoryhackers.org/forums/pubg-mobile-hile-hack.523/) takip edebilirsiniz. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz! İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...