PUBG Mobile BP
Onaylı Üye
Merhabalar,
MH'de bulunan geliştiriciler ve açılan konular olduğundan fazla yeterli.
Gerek config, gerek ipad view, gerek FPS vb. konularda her türlü desteği ve konuyu bulup, sorunsuz olarak kullanabiliyorsunuz.
Lakin eksik olan tek konu Emülatör'ler için BYPASS.
Şahsi olarak Gameloop'ta oyuncu maçlarda oyuncu bulmak imkansız.
Hep aynı map'i oynamakta insanı sıkıyor ve diğer maplerde de oyuncu bulunamıyor. Bekleme süreleri 5-10 dakikayı buluyor.
Elmas ve As Ustası ranklarında ki hesaplarım da da denedim sonuç yine değişmiyor.
Emülatörler için bir BYPASS geliştirilebilirse güzel olacağını düşünüyorum.
En azından mobil oyuncularla eşleşip farklı mapler oynayabilelim.
Oyunun gidişatı gereği emülatör oyuncularının %50'si oyunu bıraktı mobil'e geçti, bu da emülatör oyuncularını zora soktu.
Konuya destek ve görüşlerinizi belirtebilirsiniz.
Gereksiz bulunması halinde mod'lar konuyu silebilir, farklı kategoriye taşıyabilir.
İyi ki varsınız MH!
MH'de bulunan geliştiriciler ve açılan konular olduğundan fazla yeterli.
Gerek config, gerek ipad view, gerek FPS vb. konularda her türlü desteği ve konuyu bulup, sorunsuz olarak kullanabiliyorsunuz.
Lakin eksik olan tek konu Emülatör'ler için BYPASS.
Şahsi olarak Gameloop'ta oyuncu maçlarda oyuncu bulmak imkansız.
Hep aynı map'i oynamakta insanı sıkıyor ve diğer maplerde de oyuncu bulunamıyor. Bekleme süreleri 5-10 dakikayı buluyor.
Elmas ve As Ustası ranklarında ki hesaplarım da da denedim sonuç yine değişmiyor.
Emülatörler için bir BYPASS geliştirilebilirse güzel olacağını düşünüyorum.
En azından mobil oyuncularla eşleşip farklı mapler oynayabilelim.
Oyunun gidişatı gereği emülatör oyuncularının %50'si oyunu bıraktı mobil'e geçti, bu da emülatör oyuncularını zora soktu.
Konuya destek ve görüşlerinizi belirtebilirsiniz.
Gereksiz bulunması halinde mod'lar konuyu silebilir, farklı kategoriye taşıyabilir.
İyi ki varsınız MH!