her yerde baktım bulamadım logitechin eski mouselarında ve eski programında yapmışlar heptiktokta falan vardı istersen bakabilirsin
arıyorum ama daha bulamadım yapıp oynanış videoları var yapılış videosu yokyabancı kanallara bakabilirsin
yapılışını bulabilsem önceBugünlerde sıska adam iyi bir tane bulmak zor, özellikle de PUBGM için
eski sürümde kurdum yine beceremedim*Aimbotun çalışabilmesi için sisteminizde GHub (Logitech) (2020 - 2021 sürümü) yazılımının kurulu olması gerekmektedir.
G-Hub
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dediğim EzPUBGM hilesi konusundan alıntıdır Düzgün çalışmak için eski sürüm istiyor yani son sürüm zaten çalışmıyor Neyin beceremedin lan kasan yorumlarınız silecektir. Zaman kaybıeski sürümde kurdum yine beceremedim
Dediğim EzPUBGM hilesi konusundan alıntıdır Düzgün çalışmak için eski sürüm istiyor yani son sürüm zaten çalışmıyor Neyin beceremedin lan kasan yorumlarınız silecektir. Zaman kaybı
Neyin beceremedin lan kasan yorumlarınız silecektir derken ne demek istiyorsunuz anlamadım bn macro konusunda bilgisi olan birini arıyorum internet üzerinden bulunan macro kodları illaki sekme yapıyor azaltsada benim yapamadıgım taraf o macro şuan oluyor sekme azalmıyor ben azaltmaya çalışıyorum programın yeni versiyonundada çalışıyor yani eski program gerekmiyor
bilginiz warsa yardımcı olursanız sevinirimDediğim EzPUBGM hilesi konusundan alıntıdır Düzgün çalışmak için eski sürüm istiyor yani son sürüm zaten çalışmıyor Neyin beceremedin lan kasan yorumlarınız silecektir. Zaman kaybı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?