PUBGM GameLoop Logitech G HUB için makro nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba, Logitech G HUB için macro yapmayı bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi bana? Mouse G502 lightspeed. Hiç macro yapmadım. GameLoop PUBG Mobile sekmeme için macro yapmak istiyorum, bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bugünlerde sıska adam iyi bir tane bulmak zor, özellikle de PUBGM için

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
*Aimbotun çalışabilmesi için sisteminizde GHub (Logitech) (2020 - 2021 sürümü) yazılımının kurulu olması gerekmektedir.

G-Hub
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Logitech Gaming Software programını kurdum ondada fareyi görmüyo hiç bir cihaz algılanmadı diyor
Post automatically merged:

aslında g hubdan makroyu ayarlıyorum açamıyorum aktif edebilmem sadece aktif edebilsem makro çalışıcak ama aktif etmeyi ayarlıyamıyorum

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dediğim EzPUBGM hilesi konusundan alıntıdır Düzgün çalışmak için eski sürüm istiyor yani son sürüm zaten çalışmıyor Neyin beceremedin lan kasan yorumlarınız silecektir. Zaman kaybı
Neyin beceremedin lan kasan yorumlarınız silecektir derken ne demek istiyorsunuz anlamadım bn macro konusunda bilgisi olan birini arıyorum internet üzerinden bulunan macro kodları illaki sekme yapıyor azaltsada benim yapamadıgım taraf o macro şuan oluyor sekme azalmıyor ben azaltmaya çalışıyorum programın yeni versiyonundada çalışıyor yani eski program gerekmiyor

Dediğim EzPUBGM hilesi konusundan alıntıdır Düzgün çalışmak için eski sürüm istiyor yani son sürüm zaten çalışmıyor Neyin beceremedin lan kasan yorumlarınız silecektir. Zaman kaybı
bilginiz warsa yardımcı olursanız sevinirim

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hey man I don't know if you have found Marco yet? I'm looking for it too

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Yt veya tiktoktan bak. Bi ara ana sayfama düşmüştü çözüm videosu tt de

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
github dan araştır yoksa tiktokta veya instada videosunu çeken adam vardır kesin

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kardeşlerim g502x harici hepsine yapıyorum ama x serisine yapamadım ghub la olmuyo logitech in eski sürümleri g502 ye kadar destrekliyo x serisini desteklemiyo isteyene çözerim ama x çöze bilen varsa yardımcı olsun 05418464616

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...