PUBGM GFX Tool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba pubg mobile (Telefon) 60 fps den 90 fps e çıkartmak istiyorum gfx tool kullansam ban yermiyim Hesap güzel fakat fps düşük olduğu için istiyorum cevap verirseniz sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
sistem en ufak değişiklik algılarsa atıyor diye biliyorum

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Pubg oynarken aşırı fp düşüşü oluyor cevap verirseniz sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
gfx toollardan piyasada sadece 2 3 kişi ban yemiştir zamanında duvar arkası vurma falanda ypaılıyordu bu tarz programla fps yükseltme amaçlı kullanıcaksan sorun olmayacağını düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
gfx tooldan yanlış ayar yapmazsan ban yemezsin ytden video izleyerek ayar yap derim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
gfx toollardan piyasada sadece 2 3 kişi ban yemiştir zamanında duvar arkası vurma falanda ypaılıyordu bu tarz programla fps yükseltme amaçlı kullanıcaksan sorun olmayacağını düşünüyorum

sistem en ufak değişiklik algılarsa atıyor diye biliyorum

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bir şey olurmu bilmem ama yıllarca configle fps configle falan oyunun ayarlarının içinden geçe geçe oynadım hesap hala duruyor ban da yemedi

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
gfx tool yerıne active.sav dosyasinin icini acip fps degerini yukseltip yapabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bu ayar sadece görünüş değil mi performansa hiç etkisi olur mu yani fps göstergesini açtığımızda o bölüme kaç yazmışsak o gözükmeyecek mi?
Sadece gorunus ıcın degil fps configler active.sav dosyasi ile yapilir. Sav editor ile sav dosyanızı duzenleyip 30-45 fps veren cihazinizi 60-90 a cekebilirsiniz. İsterseniz ipad modu vs. de yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...