Üye
bende daha önce yaşamıştım bu durumu pubg kolay kolay yardımcı olmuyor
sol üste güvenlik gözlem süresi yazar turuncu renkteeyw kral ancak gözlem altına alındığımızı nasıl anlıyorum mesaj felan mı geliyor ekrana ?
sol üstte güvenlik gözlem süresi yazar turuncu renktegözlem altına alındığını nerden bildin
sol üst derken? mesaj bölümündemi yoksa profil menüsündemisol üste güvenlik gözlem süresi yazar turuncu renkte
Post automatically merged:
sol üstte güvenlik gözlem süresi yazar turuncu renkte
sol üst derken? mesaj bölümündemi yoksa profil menüsünd
oyundaki kullanıcı isminin altında kocaman güvenlik gözlem süresi yazar bir gün izlemeye alınınca anlarsınsol üst derken? mesaj bölümündemi yoksa profil menüsündemi
Güvenlik gözlem süresinde diyerek takım kurmama ya da takıma girmeme izin vermiyor. Tek girip, oyuncu eşleşmesi ile tüm haritalarda oyuna girebiliyorum. Söylediğiniz gibi ismin altında ya da başka herhangi bir yerde güvenlik gözlem süresinde olduğumu yazan bir uyarı da yok. Sadece takım kurup takımla oyuna girmek istediğimde uyarı veriyor ve oyuna girmiyor. Takımsız rastgele eşleşme ile girebiliyorum. Çözemedim bu işi.oyundaki kullanıcı isminin altında kocaman güvenlik gözlem süresi yazar bir gün izlemeye alınınca anlarsın
ben sadece 24 saat uzaklaştırıldım . sonrasında devam ettim herahngi bir sıkıntı olmadıbundan 1 hafta önce gözlem altına alındım bu 2-3 hafta falan sürdü her gün için 1 gün oyundan uzaklaştırıyo süre bittiği zaman hile yokmuş gibi oynayın ve arada hesaba giriş yapın daha sonra sistem otomatik olarak sizi çıkartıcaktır