Anlamadım bişey ney hayırlı olsunTüm teşekkürler, takdirler ve sitenin sahibi size saygılar
Anlamadım bişey ney hayırlı olsunTüm teşekkürler, takdirler ve sitenin sahibi size saygılar
güncelleme yapılmadan önceki bu onaylı üye olayı bile yoktu o zaman hileleri çok güzeldi hiç yakalamıyordu 2 sene rahat kullandımhangisini kulandın
bende kulandım belirli bi süre sonra ban atıyordugüncelleme yapılmadan önceki bu onaylı üye olayı bile yoktu o zaman hileleri çok güzeldi hiç yakalamıyordu 2 sene rahat kullandım
son zamanlarda öyle olmaya başlamıştı diyorum ya 2020 21 senesinde atmıyordu o bir yakalındı ondan sonra sürekli atmaya başladıbende kulandım belirli bi süre sonra ban atıyordu
yorum lara baktiğimda herkes dword iyi diyorlarson zamanlarda öyle olmaya başlamıştı diyorum ya 2020 21 senesinde atmıyordu o bir yakalındı ondan sonra sürekli atmaya başladı
işte bu yenisini kullanamadım ondan soruyorum burda bu nasıl diye öğrenmeye çalşıyorumyorum lara baktiğimda herkes dword iyi diyorlar
en az 50 yorum gerekiyormuş virabismillahindirme izniniz yok diyor kanka sebebi nedir bunun
Mobile?Pubg mobile için yeni bir hile karşınızdayız. PUBGM DWORD HACK v1.0
TR: Daha önceden konusunu açtığımız gibi yeni hilemiz şuan test aşamasındadır. Yaklaşık 1 aydır test ediliyor ve herhangi bir şekilde ban atmamaktadır. Testler tamamlandıktan sonra yeni özellikler eklenicektir.
PT: Conforme discutido anteriormente, nosso novo cheat está atualmente em fase de testes. Ele foi testado por cerca de um mês e não resultou em nenhum banimento. Assim que o teste for concluído, novos recursos serão adicionados.
![]()
Estado: não detectado
Versão: v1.0
Créditos: MemoryHackers
Versão suportada: Gameloop x86
Sistemas testados:
Windows 10x64 1607-21H2
Acesso: Membro Confirmado+
Características:
Você pode usar este truque em nosso novo sistema de interface do usuário: https://memoryhackers.org/cheats/
Nome Esp (Bot & Player) Distância Esp Saúde Esp Limite de distância Esp Esqueleto Esp Radar Sobreposição de informações
bir şekilde tamamlayacaz 50 mesajı başka yol yok gibiYa ne yazayım 50 msj bilmiyorum. Teknik aksam bilgim yok ki destek versem, program bilgim yok yardımcı olsam konularda geriye boş beleş msj atmak kalıyor e onuda silecekler. Ya su şartı kaldırın rica ediyoruz
Post automatically merged:
Onun yerine reklam izleme şartı koysanız daha iyi.
bkdpkdpkbopdb
Try you will succeedعلى احد ان يساعدنى لن ابقى هكذا للابد
اريد اللعب بينما لا استطيع هل يعقل هذا
اعضاء الطاقم لقد بذلتم مجهودا عيما شكرا لكم