this hack used to be best esp hack and was very safe but this season its giving instant ban and detected by gameloop, developer has to update it to make it like before as it was very safe before, it doesn't have any aimbot or magicbullet so it should not give ban
Acemiliğime verin, sanırım bu hile PC ile oynayanlar için doğru mu, cep telefonu ile oynuyorum ben config-hile vs. şartları (özellikle çinli ekipler ile) eşitlemek için yardımcı olabileceğiniz dosya var mı ? Metro Royale oynuyorum gerçi sezon bitiyor 5-6 güne kadar ama gelecek sezon en azından en baştan kasarak oynarım. Teşekkürler şimdiden destek olan arkadaşlara.
Acemiliğime verin, sanırım bu hile PC ile oynayanlar için doğru mu, cep telefonu ile oynuyorum ben config-hile vs. şartları (özellikle çinli ekipler ile) eşitlemek için yardımcı olabileceğiniz dosya var mı ? Metro Royale oynuyorum gerçi sezon bitiyor 5-6 güne kadar ama gelecek sezon en azından en baştan kasarak oynarım.
Acemiliğime verin, sanırım bu hile PC ile oynayanlar için doğru mu, cep telefonu ile oynuyorum ben config-hile vs. şartları (özellikle çinli ekipler ile) eşitlemek için yardımcı olabileceğiniz dosya var mı ? Metro Royale oynuyorum gerçi sezon bitiyor 5-6 güne kadar ama gelecek sezon en azından en baştan kasarak oynarım. Teşekkürler şimdiden destek olan arkadaşlara.