DWORD - PUBGM HACK

Çalışıyor PUBGM HACK - DWORD v1.0 [2024]

İndirmek için izniniz yok
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
this hack used to be best esp hack and was very safe but this season its giving instant ban and detected by gameloop, developer has to update it to make it like before as it was very safe before, it doesn't have any aimbot or magicbullet so it should not give ban

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
hile güzele benziyo yapanvarsa yaza bilirmi çalışmıyorsa boşuna uğraşmıyım

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
taç ve as lig sonra ban yeme ihtimal yüksek hilede diğer hesap denedim as lig kesin ban atıyolar

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Acemiliğime verin, sanırım bu hile PC ile oynayanlar için doğru mu, cep telefonu ile oynuyorum ben config-hile vs. şartları (özellikle çinli ekipler ile) eşitlemek için yardımcı olabileceğiniz dosya var mı ? Metro Royale oynuyorum gerçi sezon bitiyor 5-6 güne kadar ama gelecek sezon en azından en baştan kasarak oynarım. Teşekkürler şimdiden destek olan arkadaşlara.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Thanks for information. I was already waiting for such a thing to come. I think it will be useful.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
it's nothing about features.
may be but the problem is its getting banned too much

write it in english cant understand what are you saying

Abi yine şafak operasyonu😜💯haaha

Baya Zamam Beklediğim Bir Hack Teşsekūler

may be but the problem is its getting banned too much

bedava hile sayesinde pubg bunu tespit edebiliyor sanırım

when will the next update come ???

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
taç ve as lig sonra ban yeme ihtimal yüksek hilede diğer hesap denedim as lig kesin ban atıyolar

Acemiliğime verin, sanırım bu hile PC ile oynayanlar için doğru mu, cep telefonu ile oynuyorum ben config-hile vs. şartları (özellikle çinli ekipler ile) eşitlemek için yardımcı olabileceğiniz dosya var mı ? Metro Royale oynuyorum gerçi sezon bitiyor 5-6 güne kadar ama gelecek sezon en azından en baştan kasarak oynarım.

Acemiliğime verin, sanırım bu hile PC ile oynayanlar için doğru mu, cep telefonu ile oynuyorum ben config-hile vs. şartları (özellikle çinli ekipler ile) eşitlemek için yardımcı olabileceğiniz dosya var mı ? Metro Royale oynuyorum gerçi sezon bitiyor 5-6 güne kadar ama gelecek sezon en azından en baştan kasarak oynarım. Teşekkürler şimdiden destek olan arkadaşlara.

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yapımcının eline koluna sağlık başarılı olmuş safe oynarsanız ban yemeden fatih garantili :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
iye güvenilir olmadığını iddia ettiniz, kullandım sorun yaşamadım