i just asking why my hosts file is locked after inject the chetEkli dosyayı görüntüle 86974Ekli dosyayı görüntüle 86976
how to unlock it?
w11 keşke uyarlansa harika olurPubg mobile için yeni bir hile ile karşınızdayız. PUBGM DWORD HACK v1.0
TR: Daha önceden konusunu açtığımız gibi yeni hilemiz şuan test aşamasındadır. Yaklaşık 1 aydır test ediliyor ve herhangi bir şekilde ban atmamaktadır. Testler tamamlandıktan sonra yeni özellikler eklenicektir.
EN: As previously discussed, our new cheat is currently in the testing phase. It has been tested for about a month and has not resulted in any bans. Once testing is complete, new features will be added.
![]()
Status: Undetected
Version: v1.0
Credits: MemoryHackers
Tested Systems:
Windows 10 x64 1607-21H2
Access: Confirmed Member+
Features:
You can use this cheat from our new ui system: https://memoryhackers.org/cheats/
Name Esp (Bot & Player) Distance Esp Health Esp Esp Distance Limit Skeleton Esp Radar Info Overlay
gameloop brothis cheat is for gameloop pubg or android game?
i thought its for android cheat xdgameloop bro
baktım hocam en az 50 yorumdan bahseliyiyor. buraya yaptıgım yorum yada açılan postlara yaptıgım yorumlar mı geceerli oluyor.yardımcı olursan sevınırımEn az onaylı üye olman gerekiyor. Onaylı üye olmanın şartları da forumda var, aratıp bakabilirsin (Üye Grupları ve Özellikleri başlıklı konu.)
baktım hocam en az 50 yorumdan bahseliyiyor. buraya yaptıgım yorum yada açılan postlara yaptıgım yorumlar mı geceerli oluyor.En az onaylı üye olman gerekiyor. Onaylı üye olmanın şartları da forumda var, aratıp bakabilirsin (Üye Grupları ve Özellikleri başlıklı konu.)
buralara yaptıgımız yorumlar gecerli mi hocamForumlara sık sık katılmıyorsunuz. en az 50 mesajınız olmalıdır.
konuların altına mesaj atarak 50 mesaja ulaşman lazım 50 mesaj a ulaştıktan sonra otomatik olarak onaylı üye olacaksın şuan ki mesaj sayın 6 44tane daha mesaj atman lazım konuların altınaonaylı üye olamam gerekiyor yardım edin lütfen 4 yıldır üyeyim buraya
evet geçerlibaktım hocam en az 50 yorumdan bahseliyiyor. buraya yaptıgım yorum yada açılan postlara yaptıgım yorumlar mı geceerli oluyor.yardımcı olursan sevınırım
Post automatically merged:
baktım hocam en az 50 yorumdan bahseliyiyor. buraya yaptıgım yorum yada açılan postlara yaptıgım yorumlar mı geceerli oluyor.
buralara yaptıgımız yorumlar gecerli mi hocam