Onaylı Üye
bu hileyi kullanmadım hiç ezpugb kullanıyorum birgün bunuda deniyedcegim
oyuna girdim fakat hile çalışmıyorGüncellemeden kaynaklı çalışmayanlar yazabilir mi ?
Oyuna gelen güncellemeden kaynaklı hile sürümü eskide kaldı muhtemelen. Yeni sürüm için yeniden hile yazılımı gerekiyor, ne zaman paylaşılır bilgi yok şu anoyuna girdim fakat hile çalışmıyor
50 mesaja ulaşmanız gerekiyorMerhaba....hıleyı aktıf edecegım ama ıznınız yok dıyor uye olmama ragmen sorun nedır acaba...gecen hafta kullandım
Bu hile pubg mobile 2.4 içindir, 2.5'te çalışmıyorGüncellemeden kaynaklı çalışmayanlar yazabilir mi ?
Abi çabuk yap hile 2.5 pubg mobilePubg mobile için yeni bir hile ile karşınızdayız. PUBGM DWORD HACK v1.0
TR: Daha önceden konusunu açtığımız gibi yeni hilemiz şuan test aşamasındadır. Yaklaşık 1 aydır test ediliyor ve herhangi bir şekilde ban atmamaktadır. Testler tamamlandıktan sonra yeni özellikler eklenicektir.
EN: As previously discussed, our new cheat is currently in the testing phase. It has been tested for about a month and has not resulted in any bans. Once testing is complete, new features will be added.
![]()
Status: Undetected
Version: v1.0
Credits: MemoryHackers
Tested Systems:
Windows 10 x64 1607-21H2
Access: Confirmed Member+
Features:
You can use this cheat from our new ui system: https://memoryhackers.org/cheats/
Name Esp (Bot & Player) Distance Esp Health Esp Esp Distance Limit Skeleton Esp Radar Info Overlay
hayır şu anda güncellemede çalışmıyoraktif calısıyormu