- Yasaklandı
- #1,701
Banlı Üye
millet 10 yıl ban yiyor aga sen nasıl yemiyorsunçok belli etmezsen ban yemezsin 3-4 haftadır oynuyorum
millet 10 yıl ban yiyor aga sen nasıl yemiyorsunçok belli etmezsen ban yemezsin 3-4 haftadır oynuyorum
hiç düşman görüldü atmıyorum, bot ları vurmuyorummillet 10 yıl ban yiyor aga sen nasıl yemiyorsun
Pubg mobile için yeni bir hile ile karşınızdayız. PUBGM DWORD HACK v1.0
TR: Daha önceden konusunu açtığımız gibi yeni hilemiz şuan test aşamasındadır. Yaklaşık 1 aydır test ediliyor ve herhangi bir şekilde ban atmamaktadır. Testler tamamlandıktan sonra yeni özellikler eklenicektir.
EN: As previously discussed, our new cheat is currently in the testing phase. It has been tested for about a month and has not resulted in any bans. Once testing is complete, new features will be added.
![]()
teşekkürler saolllllllllllll
Status: Undetected
Version: v1.0
Credits: MemoryHackers
Supported Version: Gameloop x86
Tested Systems:
Windows 10 x64 1607-21H2
Access: Confirmed Member+
Features:
You can use this cheat from our new ui system: https://memoryhackers.org/cheats/
Name Esp (Bot & Player) Distance Esp Health Esp Esp Distance Limit Skeleton Esp Radar Info Overlay
öyle oynarsan ban yemezsinmantıklı aslında
hiç düşman görüldü atmıyorum, bot ları vurmuyorum
Arkadaş mesaj açığını kapatmak için yazdıkça yazmış ona güldüm hakkını helal et kardeşimdikkat etmemiz gerekiyor işte demek ki
Aynen kardeşim benim 50 mesaj yazdığın an otomatik olarak hile kullanıma açılıyor.Bu hileyi indirmek için 50 mesajım mı olması gerekiyor?
10 yıl ban.deneyein deneyin banada haber verin sonucu
kral şovundaPubg mobile için yeni bir hile ile karşınızdayız. PUBGM DWORD HACK v1.0
TR: Daha önceden konusunu açtığımız gibi yeni hilemiz şuan test aşamasındadır. Yaklaşık 1 aydır test ediliyor ve herhangi bir şekilde ban atmamaktadır. Testler tamamlandıktan sonra yeni özellikler eklenicektir.
EN: As previously discussed, our new cheat is currently in the testing phase. It has been tested for about a month and has not resulted in any bans. Once testing is complete, new features will be added.
![]()
Status: Undetected
Version: v1.0
Credits: MemoryHackers
Supported Version: Gameloop x86
Tested Systems:
Windows 10 x64 1607-21H2
Access: Confirmed Member+
Features:
You can use this cheat from our new ui system: https://memoryhackers.org/cheats/
Name Esp (Bot & Player) Distance Esp Health Esp Esp Distance Limit Skeleton Esp Radar Info Overlay
which hack bro? is it ez or dword?this hack 10 year ban my account![]()
kardeşim insanların aklıyla dalga geçme yıllardır hile kullanıcısıyım şuan hile ban atıyor 10 yıl sadece hile açık olsa bile ban atıyor her yolu denedim erinmeden.hiç düşman görüldü atmıyorum, bot ları vurmuyorum