ne kadar süredir kullanıyorsunşimid geldi 10 yıl
10 yıl ban yemek için ne yaptın ? çok mu abartın yoksa normal oyun oynarken mi ba yedin ?şimid geldi 10 yıl
çok abartmıcan, dikkatli kullanıcan ve sürekli takım arkadaşlarına konum atmazsan risk azalıyorban riski nedir
evet kullanıyorum ama dword kullanmak istiyorum o yüzden şuan uğraşıyorumdaha önce hiç hile kullandınız mı? tecrübe varmı yani
sorun olacağını düşünmüyorum çok belli etmediğim sürecehayırlısı bakalım umarım dikkatli kullanırsınız
bazı arkadaşlar hileyi biraz abartıyor o yüzden yiyor aslında aim önemli olan adamı net görmeden aim koymamak gerekiyorBan yiyen var mı? Varsa nasıl oynadı da yedi?
eminim çok abartmıştır, ve insanları direk takip edip bulmuştur diye düşünüyorum.10 yıl ban yemek için ne yaptın ? çok mu abartın yoksa normal oyun oynarken mi ba yedin ?
benim arkadaşım da 10 yıl yedi ama onun ki hileyi açtıktan sonra artık güvenlik duvarımı etkinleşmiş yada başka birşeyden mi bilmiyorum ama dah oyuna başlar başlamaz yedieminim çok abartmıştır, ve insanları direk takip edip bulmuştur diye düşünüyorum.
ana hesapta kullanırsan , ana hesaba elveda diyebilirsinİyi görünüyor, hesabımı kaybetme riski olmadan ana hesabımda kullanıp kullanamayacağımı bilmek istedim.
is it safe or not i wanna use itBrother, it's dawn operation again![]()