Süper Üye
ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olunabilirhocam init error alıyorum ya ne yapmam lazım?
ekran görüntüsü atarsanız daha iyi yardımcı olunabilirhocam init error alıyorum ya ne yapmam lazım?
normal şartlarda ENTER basınca olması lazım, bu hile yüklenirken bu sayfa üzerinde mouse ile hiç bir yere tıklama bu açılan pencere içinde herhangi bir yerine tıklayınca enter işlev görmüyor olabilir , birde bu şekilde dener misinEkli dosyayı görüntüle 92954
hocam gameloopum 32 bit ve önceden kullanabiliyordum %temp% i falan da sildim fakat şu anda bu halde, enter a bile basamıyorum
Teşekkürler arkadaşım.yan hesap aç dene bir müddet bakalım ban yersen ana hesapta kullanmazsın![]()
kanskim 12 yaşında değilim 30 yaşındayım ve yazılım mühendisliği okuyorum, enter görüyor mu görmüyor mu anlayabiliyorum fakat insanların çoğunda bu problem var.normal şartlarda ENTER basınca olması lazım, bu hile yüklenirken bu sayfa üzerinde mouse ile hiç bir yere tıklama bu açılan pencere içinde herhangi bir yerine tıklayınca enter işlev görmüyor olabilir , birde bu şekilde dener misin
Sahip olduğunuz Windows sürümü nedir?Cheat loaded successfully but this error comming
This cheat released by memoryhackers.org as free. If you bought this cheat, you got scammed.
Collecting Data...
Downloading [======================================================================] 100% Download Completed.[!]Init Error...
[0x7FF851D32B50] ANOMALY: meaningless REX prefix used
Press any key to continue . . .
11What version of Windows do you have?
item görme olsa güzel olacak ama , aradığımız silahı bulmak gibisi yoken iyisi bu diğeri banlanıyor sadece item görme olayı var oda sorun değil artk
version number dude 22htha
where whereEveryone's been waiting, cheating has finally arrived, good luck to you
dogru ama ban yemektense adam esp yeter yaniitem görme olsa güzel olacak ama , aradığımız silahı bulmak gibisi yok![]()
bu hile gayet güzel ban da atmıyor belli etmezsenhayır 32 bitte çalışıyor şuan