Onaylı Üye
hileyi denemek ıstıyorum ama seckın veya onaylı uye olmam lazım 2 haftadır denıyorum ama olmadı benım ne yapmam lazım
Its safe if you keep your kills in limitI HOPE ITS SAFE![]()
![]()
![]()
attığın yorum sayısı en az 50 olmak zorunda senin hala 23, mesajlarını kısa kısa yazma, konuyla alakalı şeyler yazhileyi denemek ıstıyorum ama seckın veya onaylı uye olmam lazım 2 haftadır denıyorum ama olmadı benım ne yapmam lazım
3 senedir ben bu hileyi kulanıyorum hala ban yemedimUMARIM GÜVENLİDİR :Serin:![]()
![]()
aynen kanka 50 mesaj atmalısın ama random atmak yasak yararlı şeylerden konuşursan olurŞUAN KULLANAMIYOR KISITLI DİYOR ÇALIŞTIR YAZDDIĞI YERDE
kanka yararlı mesajlar atmalısın 50 mesajı geçmelisin eğer random atarsan mesajların silinir ve hala random atmaya devam edersen banlanırsınhileyi denemek ıstıyorum ama seckın veya onaylı uye olmam lazım 2 haftadır denıyorum ama olmadı benım ne yapmam lazım
mesaj sayını 50 yapmalısın senin 39 az kalmışŞUAN KULLANAMIYOR KISITLI DİYOR ÇALIŞTIR YAZDDIĞI YERDE
güvenli bu hile kanka 3 senedir kulanıyorum ban yemedimLütfen kardeşlerim, güvenli olup olmadığını bize bildirin.
bu hile bir kaç aydır var 3 yıl değil yanlış bilgi vermeyin.güvenli bu hile kanka 3 senedir kulanıyorum ban yemedim
yes its safe but we have to be carefulthis will be op hack thank u guys for supporting us to playing well and have fun with ur cheats![]()
same but lets hope for the best to happen broI'm not a confirmed member yet
same i even want this hack broi want this hack![]()
Şuan yaptım ama yok yine kısıtlı diğer hilede aktif değil. hile açılıyor ama görünmüyor hiç birşey, hatada vermiyor.mesaj sayını 50 yapmalısın senin 39 az kalmış
Yardımın için teşekkür ederim.mesaj sayını 50 yapmalısın senin 39 az kalmış
onaylı olmuşssun hayırlı olsunMerhaba ben neden çalıştıramıyorum yardımcı olurmusunuz
Post automatically merged:
Şuan yaptım ama yok yine kısıtlı diğer hilede aktif değil. hile açılıyor ama görünmüyor hiç birşey, hatada vermiyor.
Post automatically merged:
Yardımın için teşekkür ederim.