Bronz 3Kardeşim kaçtasın sıralamada
Sorunsuz çalışıyorgüncellendikten sonra deneyen oldumu önceden çalışmıyodu şuan aktifmi
İşin sonunda ban yok aslında uzun süre ban yemeden kullanınca bu sefer aşırı derecede belli ederek kullanmaya başlıyoruz ki benim de öyle oldu 1.5 sene sonra ban yedim kısacası ban olayı bize bağlı. Her maç wine oyna sonlara kadar leş alma zaten sona kalanlar iyi oyuncular bu sebepten dolayı onları vurunca yeterince artı alıyoruz ve leş maç sonu 5 6 oluyor ve bu yeterliWin11 calismiyor. Win10 da gameloop 32 bit yuklemen lazim
Benim hesabim belli etmeme ragmen 8 ay sonra banlandi. Yani eninde sonunda ban var.
You can use it once you become an approved member.i need this Hack for my self
internetinle alakalıdır bu durum bende wifi bağlanınca ping artıyor ama telefon internetiyle bağlanınca ne hikmetse ms düşükhileyi açınca pingden oynanmıyor oyun sebebini bilen varmı yada çözümünü
Anyone tried? Is it works?
oto ban yok sadece report banı var o da senin oynayıp belli etme durumuna bağlıban yeme olasılıgı nedir kullananlar yardımcı olaiblirmi
ilk maçta atmaz ama eninde sonunda ban atar, her ne şekilde olursa olsun yakalanacaksınilk maçta ban atarmı buda
ben denedim 3.sezon sonunda ban yedim hepsi de as otoritesi olmuştum, bu oyunda ban yememek istiyorsan As olduktan sonra aynı hesabı kullanmayacan bunu kesin öğrendimKardeşim ben o kadar çok oydadımki hiç ban atmadı kendimi bile rapor etimeme rağmen ban atmadı