DWORD - PUBGM HACK

Çalışıyor PUBGM HACK - DWORD v1.0 [2024]

İndirmek için izniniz yok
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardeşim hack'te bana ban getirmeyecek hangi özellikleri kullanabilirim
ısım ve .metre. ac gerısı kapa..esp .arena 30mt.ayarlıycan.klasıkte.100mtre.....radar acık olacak.radar cızgılerını sona cek ekran radar ekranı buyusun.gerı kalan herseyı kapa ban yemezsın.bıde ses duymadan adamın ustune kosma.adama gıderken nısangahın adama tutma. durbun actında adamın 5metre sagına ac once ,sonra gezdır sankı adamı arayormus gıbı sonra hep aynı noktaya durbunu tutma kayanın sagına da tut solunada gezdır.ozaman ban yemezsın.o ban yıyenler.dıger ozelıklerı aktıf etıklerı ıcın ban yedıler.ben dun arenada 20 kılden asagı almıyordum oglenen aksama report yemısım.ızlenmısım.sonra lıyakat puanı geldı yanı benı bıldırmısler.ama ban yemedım.neden.yazdıklarımı uyguluyorum.cunku cok para harcıyorum hesabıma.ve emek hesab.6 yılı temperature and .meter. turn on and close the rest..esp.arena 30mt.adjusted.in the classic.100mtre.....the radar will be on.the radar signals will end and the radar screen will become bigger.close everything else,you won't get eaten.also,don't run towards the man without hearing a sound.while you are going to the man, aim at the man. don't hold it to the man. When you set your binoculars, first position it 5 meters to the right of the man, then move it around, as if you were looking for the man. Then don't always hold your binoculars to the same point, hold it to the right of the rock and move it to the left. Then you won't get banned. Those ban eaters. They got banned because their other features were active. I wasn't getting less than 20 hairs in the arena yesterday. I didn't get a report during the afternoon break. I didn't watch it. Then the merit points came. In other words, they killed me. But I didn't get banned. Why. I follow what I wrote. Because I spend a lot of money on my account. And my labor account. 6 years
Ekran Görüntüsü volkanyenı1.jpg
Ekran Görüntüsü volkan.jpg

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ısım ve .metre. ac gerısı kapa..esp .arena 30mt.ayarlıycan.klasıkte.100mtre.....radar acık olacak.radar cızgılerını sona cek ekran radar ekranı buyusun.gerı kalan herseyı kapa ban yemezsın.bıde ses duymadan adamın ustune kosma.adama gıderken nısangahın adama tutma. durbun actında adamın 5metre sagına ac once ,sonra gezdır sankı adamı arayormus gıbı sonra hep aynı noktaya durbunu tutma kayanın sagına da tut solunada gezdır.ozaman ban yemezsın.o ban yıyenler.dıger ozelıklerı aktıf etıklerı ıcın ban yedıler.ben dun arenada 20 kılden asagı almıyordum oglenen aksama report yemısım.ızlenmısım.sonra lıyakat puanı geldı yanı benı bıldırmısler.ama ban yemedım.neden.yazdıklarımı uyguluyorum.cunku cok para harcıyorum hesabıma.ve emek hesab.6 yılı

lobı esp 100 mtre ayarlı....arac lobısı.arena ayarlı.34metre.yanlıslıkla ısmı acmısım sadece.2cısıde acık olacak distance esp.ve name esp. gerı kalan hersey kapalı olacak.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
lobı esp 100 mtre ayarlı....arac lobısı.arena ayarlı.34metre.yanlıslıkla ısmı acmısım sadece.2cısıde acık olacak distance esp.ve name esp. gerı kalan hersey kapalı olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 102051

ısım ve .metre. ac gerısı kapa..esp .arena 30mt.ayarlıycan.klasıkte.100mtre.....radar acık olacak.radar cızgılerını sona cek ekran radar ekranı buyusun.gerı kalan herseyı kapa ban yemezsın.bıde ses duymadan adamın ustune kosma.adama gıderken nısangahın adama tutma. durbun actında adamın 5metre sagına ac once ,sonra gezdır sankı adamı arayormus gıbı sonra hep aynı noktaya durbunu tutma kayanın sagına da tut solunada gezdır.ozaman ban yemezsın.o ban yıyenler.dıger ozelıklerı aktıf etıklerı ıcın ban yedıler.ben dun arenada 20 kılden asagı almıyordum oglenen aksama report yemısım.ızlenmısım.sonra lıyakat puanı geldı yanı benı bıldırmısler.ama ban yemedım.neden.yazdıklarımı uyguluyorum.cunku cok para harcıyorum hesabıma.ve emek hesab.6 yılı

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ısım ve .metre. ac gerısı kapa..esp .arena 30mt.ayarlıycan.klasıkte.100mtre.....radar acık olacak.radar cızgılerını sona cek ekran radar ekranı buyusun.gerı kalan herseyı kapa ban yemezsın.bıde ses duymadan adamın ustune kosma.adama gıderken nısangahın adama tutma. durbun actında adamın 5metre sagına ac once ,sonra gezdır sankı adamı arayormus gıbı sonra hep aynı noktaya durbunu tutma kayanın sagına da tut solunada gezdır.ozaman ban yemezsın.o ban yıyenler.dıger ozelıklerı aktıf etıklerı ıcın ban yedıler.ben dun arenada 20 kılden asagı almıyordum oglenen aksama report yemısım.ızlenmısım.sonra lıyakat puanı geldı yanı benı bıldırmısler.ama ban yemedım.neden.yazdıklarımı uyguluyorum.cunku cok para harcıyorum hesabıma.ve emek hesab.6 yılı temperature and .meter. turn on and close the rest..esp.arena 30mt.adjusted.in the classic.100mtre.....the radar will be on.the radar signals will end and the radar screen will become bigger.close everything else,you won't get eaten.also,don't run towards the man without hearing a sound.while you are going to the man, aim at the man. don't hold it to the man. When you set your binoculars, first position it 5 meters to the right of the man, then move it around, as if you were looking for the man. Then don't always hold your binoculars to the same point, hold it to the right of the rock and move it to the left. Then you won't get banned. Those ban eaters. They got banned because their other features were active. I wasn't getting less than 20 hairs in the arena yesterday. I didn't get a report during the afternoon break. I didn't watch it. Then the merit points came. In other words, they killed me. But I didn't get banned. Why. I follow what I wrote. Because I spend a lot of money on my account. And my labor account. 6 years Ekli dosyayı görüntüle 102052Ekli dosyayı görüntüle 102053
dedıgını yapıcam gorecez bakalım

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sadece mesafe ve can açık, 2.maçta banlattı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    579.2 KB · Görüntüleme: 38
Üye
2 HİZMET YILI
This will be op hack thank you for supporting us to play well and have fun with your cheats

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sadece mesafe ve isim açık 10 yıl ban attı şimdi hesap gitti

aynısı bana da oldu hesap ilk oyunda iner inmez ban

abartmış olma ihtimalin var mı? ben bazen her adamın olduğu yere dürbün açıyorum yada o noktaya bomba atıyorum ban yememiz normal
Hafta sonundan hafta sonuna oynuyorum zaten, 1 maç attım, doğru düzgün oynayamadan öldüm. 2.maça başladığımda uçakta attı.
Abartma yok hocam, yıllardır hile kullanıyorum.5-8 killi geçmem. genelde 4-5 kill alırım.