Onaylı Üye
üye süresi ile alakalı bir durum değil 50 cevap atman gerekiyor en azBen 5 yıldır üyeyim neden pubgy hile indirm3 iznim yok yardımcı olurmusuniz arkadaşlar
üye süresi ile alakalı bir durum değil 50 cevap atman gerekiyor en azBen 5 yıldır üyeyim neden pubgy hile indirm3 iznim yok yardımcı olurmusuniz arkadaşlar
Win11'in güncel versiyonlarında sorun çıkıyor Win10'a sürüm düşürmen gerekiyor.Sevgili Admin Hileyi aktif hale getirdigimiz zaman sistem mavi ekran hatası veriyor hata : system servıce exceptıon
hiçbir şekilde hileyi çalıştıramıyoruz bu konu hakkında düzeltme sağlarmısınız rica etsem.
Hileyi windows'un en son sürümü ile çalışması için güncelleme yapmanızı rica ediyoruz teşekkür ederiz.
Windows sürümüm : 22H2 - 19045.4170
Hileyi deneme tarihi : 18.03.2024
Saat : 23:00
Win11'in güncel versiyonlarında sorun çıkıyor Win10'a sürüm düşürmen gerekiyor.ÇALIŞMIYOR SANIRIM
İtem görme kullanmayın banlatıyor.
Bende aynı şeyi yazdım zaten. İtem görme banlatıyor.So if i play only esp players , i will not get a 10 year ban !
Are you sure ???
It's the item esp that giving ban and not the whole cheat ?
Because i got already banned 10 years in my both account while playing safe and simple !
Thank you !Bende aynı şeyi yazdım zaten. İtem görme banlatıyor.Translate dikkat et.
yeni gelen özeliikleri açıyormusun bn esp hariç hepsini kapalı tutuyorum bnde ban yemeden oynuyorum acaba ban yiyenler yeni eklenen ozelliklerden dolayımı diyor merak ettimben kaç gündür kullanıyorum hala yasaklanmadım bilemiyorum
50 sms you will be approvedhow to confrim mamber
yeni gelen özeliikleri açıyormusun bn esp hariç hepsini kapalı tutuyorum bnde ban yemeden oynuyorum acaba ban yiyenler yeni eklenen ozelliklerden dolayımı diyor merak ettim
artık onaylı üye olman lazım onun içinde en az 50 yorum yapmalısınızBen 5 yıldır üyeyim neden pubgy hile indirm3 iznim yok yardımcı olurmusuniz arkadaşlar
وانا برضو عندى نفس المشكلةهل من ممكن حل موضوع العضو وحل مشكلت الغش عندي
nicesiteye oto çeviri gelmeli galiba fazla milletten insan var. eskisine nazaran.
konulara 50 mesaj atman gerekiyormerhaba onaylı uye nasıl olurum indirmek için ıznım yok dıyor yardımcı olurmusunuz acaba