yeterli bir üyeliğe sahip değilsiniz hocam https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/ burayı kontrol etmelisiniz. Üyelik şartı var hilelerde belirli özellikleri taşımanız lazımselamun aleykum yükle gelmiyor neden acaba
reis kurulum yapabildin miŞu hileyi günceleyeceğinize öbür hilleyi günceleseniz ölürmüydünüz ????
Bu site eskisi gibi değil çökecek gibi zar zor ayakda duruyor gibi gibi
Ne kurulumu ben üyeyim daha doğrusu üye değilim yaklaşik bi 5 senedir burdayim ama hallen üye gibiyim nasil birşeyse herneyse kurulum yapmadim yapamiyorum çünkü ez pubgm mobile yaklaşik 8 aydir güncelenemiyorreis kurulum yapabildin mi
Bir çok hile güncelenip duruyo kaç defa günceleniyo ama bi türlü ez pubg mobile hack güncelenemiyor site çökecek az kaldi zaten para ile ilgili birşey satmiyorlar satiyorlarsa ben görmüyorum satmiyorlar sanirim nasil para kazaniyorlar orasini da bilmiyorum çöksün gitsin site bi işe yaradiği yok zarar verdiğide yok bize karşi ama kitle kaybeder mi kaybeder orasi netfor example?
Download IU
win 11 ise kesinlikle çalışmıyor ben sürüm düşürdüm mecburşuanda windows sürümüm 22h2 ve hileyi çalıştırmaya çalıştığımda ise init error adlı hatayı alıyorum bu hatanın tek çözümü sürüm düşürmekmidir sürüm düşürmeden bu hatayı çözemezmiyim?
benim windows 10 ama ginede çalışmıyor sürüm düşürmek istiyorum ama format atmadan düşürebiliyrmuyum acabawin 11 ise kesinlikle çalışmıyor ben sürüm düşürdüm mecbur
benim de win10 22H2 çalışıyor , o zaman sende ya 32 bit gameloop kurulu değil yada gameloop ayarlarda DirectX+ seçili değil bunlara da bir bakbenim windows 10 ama ginede çalışmıyor sürüm düşürmek istiyorum ama format atmadan düşürebiliyrmuyum acaba