no its not its easy if you usehile fix yemiş oyuna girmeden 10 yıl attı
joy resetter yaz id resetliyorsun gameloop id ban vs yediyseniz işe yarıyor ban atmadı bana oynuyorum fullYorum Kasmak İçin Böyle Şeyler Yazmana Gerek Yok Dostum
Nasıl Yani Kanka Anlamadım
aynAbi yine şafak operasyonu![]()
nI will try it now.
Sir I'm using Window 10 Kernel OSl. Please Is it still Safe to run MH on PUBG ? I really need to know.ENGLISH:
Hey guys, the update is very safe, i am playing for 1 year, and didn't got any ban,
the thing is you have to install windows 10 22H2 or less, im currently using Windows 10 Kernel OS which is a lite version, and there is no Windows defender in it
TURKISH:
Merhaba arkadaşlar güncelleme çok güvenli 1 yıldır oynuyorum herhangi bir ban yemedim
sorun şu ki Windows 10 22H2 veya daha düşük bir sürümü yüklemeniz gerekiyor, şu anda lite sürümü olan Windows 10 Kernel OS kullanıyorum ve içinde Windows Defender yok
RUSSIAN:
Привет, ребята, обновление очень безопасное, я играю уже 1 год, и меня не забанили,
дело в том, что вам нужно установить Windows 10 22H2 или ниже, в настоящее время я использую ОС Windows 10 Kernel, которая является облегченной версией, и в ней нет защитника Windows
Abi yine şafak operasyonu
merhaba donator rolum var ama hileyi indiremiyorum izin yok diyor ne yapmam gerekVatana Millete Hayırlı Olsun![]()
Kore Sunucusunda Çalışırmı Deneyen Va
FBI open the doorAbi yine şafak operasyonu![]()
good like chaetThank you so much I’ve been waiting for this since one month I’ll try now
merhaba öncelıkle bende aynı sorun ıle sıkıntı yasıyorum yapman gereken sey 50 adet mesaj yazman ve sonrasında ver coskuyuneden kimse dogru bi cevap vermiyor bi hile yapılıyor kullanmamamız için her engel konuluyor
onaylı üye nasıl olunuyor acıyorum hileyi key istiyor kullanbmamamız için bu kadar engel nedir
50 yorum yapman lazım dostummerhaba donator rolum var ama hileyi indiremiyorum izin yok diyor ne yapmam gerek