you can login with other account just click on that. then again login with giestGuys i have a question. I also got that 1 day ban [it was in guest account]. I deleted the temp files and uninstalled gameloop and reinstalled. The ban is still there. How is gameloop keeping record of that? And how do i remove it? Can anyone help?
Merhaba kardeşim şuan hile de sorun var zaten modetarör şehir dışında olduğunu gelince tekrar bakacağını yazmıştı onaylı üye olunması şartı var doğrudur fakat hile çalışmıyorhileyi 32bit gameloop da çalıstırabılıyorus sanırım
bu arada hileyı kulanabılmek ıcın onaylı uye olmamız gerekıyormuş bu detayı bılmeyen ınsanlar çalışmıyor diye yakınıyor herkese acık olmaması da bı farklı olmuş ama neyse alınamayacak bır konum degıl elınıze saglık
Hle fix yemiş kardeşim admin şehir dışında olduğunu iletmişti tekrar kontrol edecektir.Umarım hotfix olur yakalanıyor hemen güvenlik kısmına takılıyorEğer hile çalışmıyorsa...o zaman neden 10 yıl ban yedim? Kuruculardan, prime üyelerden, adminlerden ricam lütfen bu sorun için gerekeni yapın.
how did you launch KR version ? I want to play itNo Ban in KR Version
It is fine hack
But Please update ESP not working since yesterday 3.59 am
In kr it gets offline ban after Ace.how did you launch KR version ? I want to play it
vn is safe if u play safely after they release hotfix.How is it going with VN version ? is it working ? or is there ban ?
is it now safe and working ? or what ? or still detected ?vn is safe if u play safely after they release hotfix.
waiting for hotfix updateis it now safe and working ? or what ? or still detected ?
kolay sen yapamamışsınRamazan ayı bitti bi türlü çalıştıramadım hileyi(
Naasıl yaptın anlatır mısınkolay sen yapamamışsın
Hile Güzel ban atmıyo Eline sağlık Fatih oldum çok adam vurmadan oynayın.
Ne ara Fatih oldun acaba 3 gündekolay sen yapamamışsın
Hile Güzel ban atmıyo Eline sağlık Fatih oldum çok adam vurmadan oynayın.